adamresinski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mojemu AJM zaraz dobije 270k km. Zawiódł tylko raz, jak padł alternator, ledwo co do domu dojechał Po za tym jak marzenie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 mój ajm z 2000 roku ma 335 000 i lata. zrobiony program. lata na pełnym syntetyku i nie ma z nim zadnych problemów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Cross Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Moja A4 AFN koniec 1997 r. przebieg 321 tys. i hula aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donuska90 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A u mnie wczoraj stuknęło 177777, nie zdążyłam uwiecznić Co z tego,że kręcony, ważne że okrągłe urodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 100tys zrobione po modyfikacjach silnika:decayed: a jak podjeżdzam do perełek które nie mają 200tys nalatane a są starsze od mojego to sie zastanawiam czy popijanemu nie przekreciłem se przebiegu by mieć wiecej:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donuska90 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/DSC05507_zps1b326d5d.jpg100tys zrobione po modyfikacjach silnika:decayed: a jak podjeżdzam do perełek które nie mają 200tys nalatane a są starsze od mojego to sie zastanawiam czy popijanemu nie przekreciłem se przebiegu by mieć wiecej:grin: ja tam wiem,że mój kręcony, ale te siódemeczki tak pięknie wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 U mnie w AFN tez nalatane ze 350 tys. Sam auto mam od 6 lat od 155 tys. Odpukac nigdy jeszcze w drodze nie stanąłem Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1986 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 260.000- i autko sprawuje sie super,olej półsyntetyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 prawie 225 tys. chyba malo jak na rocznik 95, mam ksiazke serwisowa wiec chyba nikt nie grzebal przy liczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armando Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W tamtym tygodniu 300 tyś. A śmiga aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donuska90 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 prawie 225 tys. chyba malo jak na rocznik 95, mam ksiazke serwisowa wiec chyba nikt nie grzebal przy liczniku też mam ten sam rocznik, także książkę serwisową, jak go kupowaliśmy 3 lata temu to miał 138 tys, a jednak był kręcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielki1980 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Książką serwisową to w wielu wypadkach można sobie tyłek podetrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donuska90 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Książką serwisową to w wielu wypadkach można sobie tyłek podetrzeć dokładnie tak jak mówisz sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Moja ma 328k nalatane jak zajrzałem pierwszy raz przez szybe to nasunęła mi się myśl "eee. pewnie, ze 170 tys ma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffaele2 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie ma ja to mieszkac w Angli i kupowac angielskie auta,moja A4 ma 120 tys mil,2000 rok.Tutaj sie licznikow nie podkreca,przy kazdym przegladzie jest na dokumencie napisamy przebieg,dodatkowo na dowodzie rjestracyjnym i jeszcze mozna sobie sprawdzic przez internet placa 10 funtow.Takie przekrety to tylko w Polsce,tu za dwie wyplaty zarabiajac minimalna stawke macie dobre auto,a za 500 funtow to macie bezyne super,i rok od 2002-2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Nie ma ja to mieszkac w Angli i kupowac angielskie auta,moja A4 ma 120 tys mil,2000 rok.Tutaj sie licznikow nie podkreca,przy kazdym przegladzie jest na dokumencie napisamy przebieg,dodatkowo na dowodzie rjestracyjnym i jeszcze mozna sobie sprawdzic przez internet placa 10 funtow.Takie przekrety to tylko w Polsce,tu za dwie wyplaty zarabiajac minimalna stawke macie dobre auto,a za 500 funtow to macie bezyne super,i rok od 2002-2005. W Irlandii podobnie. przebieg co roku notowany podczas przeglądu, ale krecić też czasem kręcą bo przebiegi mogą czasem być kosmiczne ale czasem da się trafić perełkę. Brat niedawno kupił B5 2000r z przebiegiem 127k mil (ok. 203k km) i samochów w stanie idealnym, przebieg autostradowy bo nawet zawieszenie oryginalne TRW. Ja natomiast zaczynam zabawę z AHU (2000) - podobno 170k mil (272k km) i na dobry początek pełny syntetyk, bo silnik w dobrym stanie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keepper45 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Najlepszy sposób żeby sprawdzić czy opłaca się kupować samochód, lub trzymać już zakupiony, to pomiar kompresji. Ja mam na liczniku 357 tys. Podejrzewam że ma ok. 100 zaniżone. 17 lat x 30 tys km = 510 tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 że tak sie wpasuje w temat... 400Kkm to już jakiś wyczyn w aeb? Bo nie wiem czy mam sie gdzieś zgłosić po nagrode, czy dopiero go dotarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keepper45 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wystarczy poszukać ogłoszeń z samochodami w niemczech i zobaczyc mozna jakie przebiegi maja samochody od prywatnych sprzedawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Po ile km wysypuje się ori sprzęgło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi