Trezor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Az tak potrzebne sa Ci halogeny? Si, często włączam, sporo jezior i porannych mgieł niestety tu gdzie najwięcej jeżdżę. A ja myślałem że halogeny, to światła tylko dla tych co używają ich jako świateł dziennych. Ja miałem okazję włączyć chyba raz w tym roku.
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gdyby ten zderzak miał halogeny, to bym się nawet nie zastanawiał, tylko brał czym prędzej Heh ja chyba nigdy nie wlaczylem halogenów. Serio. Nie pamietam wogole takiej sytuacji dlatego mi tam wogole nie przeszkadza ich brak Nudzi mi sie troche a4. Więc czas na S4, a może RS4. No własnie nie do konca. To, ze mi sie fura troche znudzila to raz. Druga sprawa taka, ze teraz moja zona zmienila prace i auto jest troche nam nie na reke. Tzn. ja mam swiadomosc, ze przeciez to juz 5 letnie auto i szalu nie robi. Niestety pare osob daje oznaki swojego''niezadowolenia''. Sprawa co najmniej smieszna ale niewygodna. A, ze juz wyrostam powoli z takich tematow to chyba zmienie samochod na tanszy albo ciekawszy-moze stare S4 B5. Czas pokaze
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gdyby ten zderzak miał halogeny, to bym się nawet nie zastanawiał, tylko brał czym prędzej Heh ja chyba nigdy nie wlaczylem halogenów. Serio. Nie pamietam wogole takiej sytuacji dlatego mi tam wogole nie przeszkadza ich brak i ja - dla mnie mogę mieć atrapy
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Druga sprawa taka, ze teraz moja zona zmienila prace i auto jest troche nam nie na reke. Tzn. ja mam swiadomosc, ze przeciez to juz 5 letnie auto i szalu nie robi. Niestety panie, ktore z nia pracuja jak i kierownik daja oznaki swojego''niezadowolenia''. Sprawa co najmniej smieszna ale niewygodna. Niezła żena. Jakiś małomiasteczkowy klimacik?
GILI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Druga sprawa taka, ze teraz moja zona zmienila prace i auto jest troche nam nie na reke. Tzn. ja mam swiadomosc, ze przeciez to juz 5 letnie auto i szalu nie robi. Niestety panie, ktore z nia pracuja jak i kierownik daja oznaki swojego''niezadowolenia''. Sprawa co najmniej smieszna ale niewygodna. Niezła żena. Jakiś małomiasteczkowy klimacik? to,jeden z minusów sielkowiejskopodmijskich okolic podobno w mieście jest zupełnie odwrotnie...
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Druga sprawa taka, ze teraz moja zona zmienila prace i auto jest troche nam nie na reke. Tzn. ja mam swiadomosc, ze przeciez to juz 5 letnie auto i szalu nie robi. Niestety panie, ktore z nia pracuja jak i kierownik daja oznaki swojego''niezadowolenia''. Sprawa co najmniej smieszna ale niewygodna. Niezła żena. Jakiś małomiasteczkowy klimacik? to,jeden z minusów sielkowiejskopodmijskich okolic podobno w mieście jest zupełnie odwrotnie... MIeszkam w 130 tys miescie. Nie powinno byc tragedii
KOval81 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przestań - ja mieszkam w 100tyś. i szanowny Prezes zwrócił mi uwagę, że nie wypada droższym autem od jego przyjeżdżać do roboty Nie wspomniał jedynie, że jeździ graciarstwem, a 3, czy 4 pozostałe sterczą na podwórku jak w jakimś pieprzonym niemieckim autohandlu
bakuś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie wierzę... Normalnie nie wierzę, że można mieć takie problemy!!! :shocked: ... :polew: współczuję, serio.
KOval81 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 No są pajace i różne dziwne specyfikacje zachować neandertalskich niestety
turdzi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie wierzę... Normalnie nie wierzę, że można mieć takie problemy!!! :shocked: ... :polew: współczuję, serio. No są pajace i różne dziwne specyfikacje zachować neandertalskich niestety hehe no sa sa mojego szefa tez sie zarty pewnego czasu trzymaly ze mam lepsze auto od niego , ale jak mu powiedzialem ze chyba wszystko jest w porzadku bo on w zatoce ma jacht za 1,5mil. pln ...... to mu przeszlo
Trezor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Takim szefom trzeba odpowiedzieć, że gdybym miał sobie kupić za tutejsze zarobki, to bym nie miał, ale na szczęście mamusia dokłada.
skipy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 widze ze sie lubisz bawic przy autku, i zmieniasz wyglad bardzo czesto,kazdy robi to co lubi,mam pytanie ,czy da rade sciagnac znaczek s4 z tego grila ktory miales na poczatku i zamontowac logo s-line? bardzo mi sie podoba s4 grill(ze zdjec) ,jednak mam disla i nie chce robic wioski u siebie ,i czy duza jest roznica na zywo nie widzialem niestety grila s4, powodzenia z modami
GILI Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jest na to rada... mówisz,że masz auto na kredyt, bierz cięgle zaliczki,a najlepiej pożycz od szefa większą kasę i spłacaj powoli z odsetkami...
KOval81 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jest na to rada... mówisz,że masz auto na kredyt, bierz cięgle zaliczki,a najlepiej pożycz od szefa większą kasę i spłacaj powoli z odsetkami... Mój Jabanieńki dawać nie chce, bo mam felgi o 5" większe od niego :>
paput Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jest na to rada... mówisz,że masz auto na kredyt, bierz cięgle zaliczki,a najlepiej pożycz od szefa większą kasę i spłacaj powoli z odsetkami... Mój Jabanieńki dawać nie chce, bo mam felgi o 5" większe od niego :>
mystic.pl Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Tak patrzę na tego Twojego DTMa i się zastanawiam czy nie podeszły by do niego kratki ze zderzaka s-line z B6 można by było sie pokusić o wyrezanie halogenów
mystic.pl Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Na bank nie podejda. to kijowo, a w ogóle sprawdzał ktoś
H4mm3R Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 to zamiast halogenów lepiej ledy z S6 ładnie wkomponować
mystic.pl Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 to zamiast halogenów lepiej ledy z S6 ładnie wkomponować Jakoś w B7 ledy z przodu średnio mi się widzą
Rekomendowane odpowiedzi