Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 ma 5 takich, ori zapakowanych, pewnie wystawi na allegro niedługo Szkoda, ze nie pisales szybciej. Ponioslem troche kosztow z ta kiera. Mysle, ze mozna byloby cos wymyslic. Mam tylko pewne obawy przed latwa mozliwoscia pozbycia sie takich dekielkow... :wallbash:
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 nie wiedziałem że ktoś to w ogóle potrzebuje tak samo jak kolega, który odziedziczył je razem z zakupionym w DE golfem GTI
mgtan Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 @Wojtek_A4 jakie miałeś zawieszenie jak go kupowałes 1BA? masz teraz gwint? o ile opuszczone jest auto względem serii? masz może fotki przy różnych ustawieniach wysokości auta? mi się średnio udała zmianian z 1BA na 1BV, przód mi usiadł o 30mm ale z tyłem kupa ... i się wacham czy jeszcze raz springi czy jednak gwint już.
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 @Wojtek_A4 jakie miałeś zawieszenie jak go kupowałes 1BA? masz teraz gwint? o ile opuszczone jest auto względem serii? masz może fotki przy różnych ustawieniach wysokości auta? mi się średnio udała zmianian z 1BA na 1BV, przód mi usiadł o 30mm ale z tyłem kupa ... i się wacham czy jeszcze raz springi czy jednak gwint już. Jak go kupowalem to byl woz drabiniasty. Na poczatku zalozylem zawieszenie -40 FK ale pupa siedziala delikatniej nizej niz przod co jest najgorsze wg mnie Tutaj zdjecie nie najlepsze ale mam balagan w tycho fotkach i nic nie moge znalezc... Trafil sie gwint AP i teraz jest miod. Moge sam sobie wszystko regulowac :> [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 07:15_________________________________________________ nie wiedziałem że ktoś to w ogóle potrzebuje tak samo jak kolega, który odziedziczył je razem z zakupionym w DE golfem GTI No to ja potrzebuje i nawet moze bym kupil. Powiedz koledze, zeby jak facet powiedzial za nie cene a nie marudził...
mgtan Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 a ile teraz siedzi ci na gwincie? możesz zmierzyć od rantu do ziemi z przodu i z tyłu? i teraz nieśmiertelne zdjęcie co męcze nim wszystkich:
paput Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja bym walnął ściemę szybek do Twojego auta
mystic.pl Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 http://www.iamaudi.com/audi-a4-with-bentley-wheels-the-new-crossover/
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Znam te foty :> Sporo goooglowalem z tymi bentleyami
H4mm3R Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Czemu zderzak sprzedajesz ? Zrodzil mi sie lekko inny plan na A4. Cos innego Szkoda że zderzak nie pod PDC, tak to może byśmy się dogadali :gwizdanie:
GILI Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Przy okazji przejrzałem zdjęcia z pierwszego posta. Klinkier na podjeździe....malina
H4mm3R Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 H4mm3R co to za koło ?? http://www.rotiform.com/products_forged_monoblock_nue.htm
slepy Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 H4mm3R co to za koło ?? http://www.rotiform.com/products_forged_monoblock_nue.htm 20x13, ładny parametry tej feluni
variocustoms Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 fela ale tylko przy odpowiedniej glebie, bez gleby efekt może być marny
mgtan Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 aż strach zapytać o ceny tych kółek
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Koledzy mam mega problem. Kierwonica juz dobre pare dni w domu. Troche mam ostatnio w zyciu pod gorke i nei mialem czasu zeby sie nia zająć. Dzisiaj mialem pare minut to pomyslalem, ze w 30 min ogarne temat - pare miesiecy temu instalowalem taka kierownice i poszlo gladko. Okazalo sie, ze tym razem nie bedzie tak milo. Ponizej link do mojego problemu. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30102.new#new Moze ktos z Was jest mi w stanie pomoc?[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 20:33_________________________________________________Koledzy w końcu kiera zamontowana i wszystko działa jak należy. Wnętrze nabrało trochę polotu Teraz choruje na pedały z RS4. Do kiery jak znalazł Trochę dziwnie się czasami nią kręci i brakuje mi trochę ''tego kawałka'' koła
wrclaguna Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 pedaly RS4 chcesz kupic razem z podstopnica
Trezor Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Trochę dziwnie się czasami nią kręci i brakuje mi trochę ''tego kawałka'' koła Właśnie zastanawiałem się czy dobrze się kręci taką kierownicą. Mam odpowiedź. A wygodniej się przynajmniej trzyma? Bo wygląda super.
Rekomendowane odpowiedzi