Bulczas Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 fajna bryka, jakieś plany co do silnika? W silniku już trochę pogrzebane, jedyne co dojdzie to FMIC i więcej kasy już raczej nie będę pakował chociaż kto wie Michał działałeś już coś z czujnikami? Rezasz ori czy jakiś chiński szit :gwizdanie: znajomy ma mi się rozejrzeć za ori sterownikiem z jakiegoś angola, więc na razie czekam :gwizdanie: i też nie mam pewności czy te czujniki w moim zderzaku działają Ja nie mając czujników nawet raczej na pewno poszukam jakiegoś zestawu który się wpasuje w ori miejsce
stanley Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ludzie, którzy kupują nowe VW, montują chińskie zestawy za ok 200zł i wszystko działa git
Michał Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ludzie, którzy kupują nowe VW, montują chińskie zestawy za ok 200zł i wszystko działa git nie wiem jak Bulczas, ale ja mówiąc "chiński zestaw" miałem na myśli coś do 40zł :decayed:
stanley Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ludzie, którzy kupują nowe VW, montują chińskie zestawy za ok 200zł i wszystko działa git nie wiem jak Bulczas, ale ja mówiąc "chiński zestaw" miałem na myśli coś do 40zł :decayed: aha ja miałem na myśli coś za ok 200zł :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 A ja myślałem tak po środku coś koło stówki [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 21:50_________________________________________________Zderzak na aucie, jeszcze tylko malowanie i dopasowanie. Ale efekt i tak w porównaniu ze zwykłym zderzakiem to ta dokładka PDC jest za***ista Foto kalkulatorem
Michał Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 no i kanada żeby założyć poliftowy zderzak do przedlifta to co trzeba mieć?
Bulczas Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ślizgi poliftowe, wiertarkę i młotek [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 21:13_________________________________________________Mała przymiarka jakiś tam kół :gwizdanie: 8,5 cala ET 40 i opona 225/35/18
Michał Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 fajnie że 18", ale felga sama w sobie nieciekawa
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 No właśnie taki inne te felgi i mi się podobają nawet. Tylko trzeba by spuścić auto trochę jeszcze. Może namówię kumpla że mi sprzedał za dobry pieniądz
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ale te tylne lampy nie bardzo A co Ci się w nich nie podoba Bo dla mnie to jest najlepsza opcja poza ledami :gwizdanie:
wujek 2pac Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Albo zwykle poliftowe, albo wlasnie ledy
Iverson Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 coś tym felgom brakuje ranty polerka , a środek w jakiś kolor , tylko nie czarny
wujek 2pac Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Moze cale w polerke, bo do srebrnego ciezko kolor dobrac
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Albo zwykle poliftowe, albo wlasnie ledy To są ori poliftowe ściemnione folią.Co do felg to tylko taka przymiarka a co będzie dalej to jeszcze nie wiem. Ja mam w głowie kilka wzorów i raczej będą ich szukał
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 coś tym felgom brakuje ranty polerka , a środek w jakiś kolor , tylko nie czarny Czerwone
Rekomendowane odpowiedzi