moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 tu masz ze środka , z zewnątrz bedzie sesja tylko pogoda c**jnia
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 aaaa slychac dobre cos takiego jak to
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 aaaa slychac dobre cos takiego jak to :polew: :polew: :polew: :polew: dokładnie , tylko dłużej trwa
dudi75 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Dudi dasz mi prawa autorskie do zdjęć ??? może zamieszcze ja na nk u mnie :> rob sobie z nimi co chcesz [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 16:23_________________________________________________ aaaa slychac dobre cos takiego jak to :polew: :polew: :polew: :polew: dokładnie , tylko dłużej trwa za***iście :polew: u mnie moskal tego nie slychac . U mnie slychac halas jak bym jezdzil bez wydechu . Zasysane powietrze bylo by slychac gdydym nie obudowal tak filtra
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dudi widze jednak ze dzwiek ci sie spodobal :-)
dudi75 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 dudi widze jednak ze dzwiek ci sie spodobal :-) Dzo-Dzo jest dobrze a moze bedzie jeszcze lepiej Nie mam kiedy sie powsciekac bo ciagle pada snieg
Nosb Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja wiem jak to twoje pracuje chyba teraz na stozku Ostatnio jak robilem jakiego dieselka zdjalem filtr i poziom halasu tak drastycznie wzrosl ze az nie wierzylem. W dieslu chyba jednak zostalbym na ori puszcze
dudi75 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja wiem jak to twoje pracuje chyba teraz na stozku Ostatnio jak robilem jakiego dieselka zdjalem filtr i poziom halasu tak drastycznie wzrosl ze az nie wierzylem. W dieslu chyba jednak zostalbym na ori puszcze Gdybym tylko mogl to uwierz mi napewno bym zostal ori, i nie polecam zalkadac bo naprawde chodzi jak bym mial przelotowy wydech zrobiony a mialem tak fajnie cichutko
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 hehe jak ciuchutko teraz to przynajmniej nie slychac klekota - tylko jak to moj znajomy powiedzial cos pomiedzy skuterem a v8 hehehehe
michal-oracz Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 dudi załoŻyłem gwint na jakim ty chyba jeździsz mam pytanie jak go poprawnie ustawić?
dudi75 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 No jak ci pasuje ja w sobote troszke go podnisilem bo tak przez zime zmasakrowalem podwozie i miske i przewody od klimy ze jak zajzalem pod spod to prawie sie rozplakalem teraz sobie ustawilem ze wchodza mi daw palce miedzy opone a blotnik .
michal-oracz Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 a dokąd można podkręcać [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:52_________________________________________________a jeszcze jedno czy miałeś jakieś problemy z tym zawieszeniem?
plastuch Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 a dokąd można podkręcać Do końca Dudi gdzie Ty felge prostowałeś??
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Dudi kiedy zobaczymy padlinke w akcji?
michal-oracz Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 do końca gwintu?[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 21:02_________________________________________________tylko co wtedy z twardością ?
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jak się dzisiaj jeżdziło?? znowu na 15 czy przetrzymasz ten śmieg? :polew:
dudi75 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 a dokąd można podkręcać [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:52_________________________________________________a jeszcze jedno czy miałeś jakieś problemy z tym zawieszeniem? Z zawieszeniem to chyba nie mialem tylko ze za miekki, az mi blotniki wywijalo w zakretach a dokąd można podkręcać Do końca Dudi gdzie Ty felge prostowałeś?? Felge prostowalem w Ostrowcu ale tez prostuja w Staporkowie Dudi kiedy zobaczymy padlinke w akcji? Piotrek a jakiego typy akcje chcialbys zobaczyc to pomyslimy jak się dzisiaj jeżdziło?? znowu na 15 czy przetrzymasz ten śmieg? :polew: Kur.a wczoraj to byla porazka nie moglem normalnie z gorki zjechac bylem zesrany jak niemowle juz widzialem ja u blacharza . Jak dojechalem do domu to przeprosilem zimowki i powiedzialem ze ich do maja nie zdejme
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale i tak jesteś Kozak-jedyny na 18tkach :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale i tak jesteś Kozak-jedyny na 18tkach :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi