Jarol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jakos to ogarne a jak nie to kupie z powrotem BRD i przeloze Kup turbo z 2,0 CR jest wydajniejsz i może uda sie zrobić z 205-210km czyli prawie tyle co masz teraz na GT22 a dół będzie dużo lepszy.
MARCIN607 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 kup moje B6 a nie jakieś turbiny :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dudi to az tak sra tymi spalinami ? to wyslij to bialego ją
MARCIN607 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dzisiaj z Maxem wymyśliliśmy że mogę kupić Twoje autko za 10 do neg(dużej) :polew: :polew:
dudi75 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dudi to az tak sra tymi spalinami ? to wyslij to bialego ją Temat spalin ogarnolem , bylo skrecona tylko polowa muszli wydechowej , pokombinowalem i jakos ja dokrecilem z drugiej strony ale przy okazji ryszylem sztange i i wywalalo mi tryb awaryjny wogole nie bylo doladowania . Wiedz podskoczylem do grzanka85 i ogarnelismy temat . Dzo-dzo przecierz dobrze wiesz jak srala spalinami i zygala olejem,dlatego miales wymyty silnik i turbine jak po nia przyjechalem .Powiem szczerze ze ja nawet nie mial bym sumienia komus a tym bardziej kumplowi z forum wcisnac taka kupe i to za taka kase . No chyba ze taki drogi byl ten patent na osadzenie GT22
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dudi to az tak sra tymi spalinami ? to wyslij to bialego ją Temat spalin ogarnolem , bylo skrecona tylko polowa muszli wydechowej , pokombinowalem i jakos ja dokrecilem z drugiej strony ale przy okazji ryszylem sztange i i wywalalo mi tryb awaryjny wogole nie bylo doladowania . Wiedz podskoczylem do grzanka85 i ogarnelismy temat . Dzo-dzo przecierz dobrze wiesz jak srala spalinami i zygala olejem,dlatego miales wymyty silnik i turbine jak po nia przyjechalem .Powiem szczerze ze ja nawet nie mial bym sumienia komus a tym bardziej kumplowi z forum wcisnac taka kupe i to za taka kase . No chyba ze taki drogi byl ten patent na osadzenie GT22 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 zostawie to bez komentarza Szkoda ze tak do tego podchodzisz pozdrawiam
K2 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 CZlowieku medal za srodek nie widzialem w zadnej b5 nic piekniejszego Miodzio !! Ile wyszlo cie obszycie ?? Jak bys chcial to cacuszko sprzedac daj znac
dudi75 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 CZlowieku medal za srodek nie widzialem w zadnej b5 nic piekniejszego Miodzio !! Ile wyszlo cie obszycie ?? Jak bys chcial to cacuszko sprzedac daj znac Dzieki niedawno byly male plany ze sprzedarza ale nieoplacalny interes wiec zostaje w domu . A obszycie kosztowalo mnie 2,5 tys. Ale naprawde profi robota i trwalo to 3 dni bo niemial takiej skory i musial sciagac.
MARCIN607 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ciekawe czy to jeszcze jeżdzi :decayed:
dudi75 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 ciekawe czy to jeszcze jeżdzi :decayed: Panie ledwo co musze chyba chlodniczke oleju zapodac bo jak wypadam na droge za Radomia w strone Warszawy to po przejechanu 10km mam juz 120stopni na zegarze od oleju i musze pofolgowac nie moge sie powsciekac
aju Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no 200koni i bez chłodnicy oleju to jak jechać na dziwki bez gumek
Piotrek98igo Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dudi na jakiej turbawce smigasz?
dudi75 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 no 200koni i bez chłodnicy oleju to jak jechać na dziwki bez gumek dobrze powiedziane , jest seryjna z AWX ale to jest za malo Dudi na jakiej turbawce smigasz? na tej od DZO- DZA uszczelnilem ja troszke , nie daje spalinami do zimy musze na niej po latac no chyba ze wczesniej sie wysra to zakupie druga tez GT22
MARCIN607 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nie licha historia :polew: :polew: :polew: no 200koni i bez chłodnicy oleju to jak jechać na dziwki bez gumek
_Solar_ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 no 200koni i bez chłodnicy oleju to jak jechać na dziwki bez gumek :polew: jak tam kolego doszły jakies mody
dudi75 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 jakiej firmy masz fele? to śą TOORA? Zgadza sie no 200koni i bez chłodnicy oleju to jak jechać na dziwki bez gumek :polew: jak tam kolego doszły jakies mody Na razie kompletnie niemam czsu na rezanie bo pracuje w delegacji ,a w niedziele to rodzina dzieci :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi