kuredu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jeszcze raz gratuluje Jarko powinien body klubowe dla niemowlaków zacząć oferować bo coraz więcej małych klubowiczów mamy
Iverson Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 to juz wiem u kogo piję następnym razem , GRATULUJEMY Wam
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gratulacje :oklaski: zdrówka zdrówka zdrówka i jeszcze raz Audi A4 :>
slaweq Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ps. Sławek pewnie do końca miesiąca nie wytrzeźwieje Cięzko może być bo dużo ludzi zapowiada sie na pępkowe W dodatku mam urlop
domjenick Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ps. Sławek pewnie do końca miesiąca nie wytrzeźwieje Cięzko może być bo dużo ludzi zapowiada sie na pępkowe W dodatku mam urlop popijesz i wytrzezwiejesz Slawqu-nie pierwszy to bedzie raz-duzo zdrowia dla Ciebie-przed piciem,dla Angeli-zeby szybko powrocila do formy,bo ostatnie dni na pewno byly meczace-a dla Michałka-duzo snu i pociechy z rodzicow
miron78 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zdrówka dla maluszka i gratki dla rodziców
kranik66 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gratulacje i niech nam rośnie mistrz kierownicy oooo
Kaśka Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Slaweq gratulacje dla Ciebie i Angee, oby wam się dzieciaczek nie dawał we znaki i spać pozwalał Uściskaj maleństwo i Angele ode mnie i Przemka. :>
Ukasz699 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gratulacje. waży dokladnie tyle co ja. czyli jest szansa, ze bedzie kawał byka Gdzieś Ty się tak utuczył jak Tyle ważysz A tak poważnie Gratulacje niech rośnie zdrowy
aramis Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nooooo i pięknie. Pozdrowienia dla klubowej Rodzinki.
grippen Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Gratulacje dla obojaga rodziców śliczny identyczny jak mój no to kolejny zapowiada się na pępkowe bo pewnie kiedyś odwiedzicie stare strony Angeli i przy okazji wpadniecie do mnie i coś się ekstra wykombinuje
Nosfer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Szał ! Wszystkiego dobrego dla małego I Wam najlepsze gratulację !!
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No slawek gratulacje dla tatusi i mamusi. W poniedziałek pewnie do galerii po pieluchy biegałeś No to teraz na spotach coraz więcj maluchów będzie
angela Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja i najmlodszy klubowicz juz w domku..... Chcielismy wszystkim podziekowac za mile zyczonka
Rekomendowane odpowiedzi