slaweq Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jedna fotka z dzisiejszej sesji Ta w moim odczuciu z deka słaba. Furka zgubiła się na tej focie Auto czarne zawsze będzie się gubiło na zdjęciach robionych w nocy No chyba, że bedzie bardzo dobre światło to wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 No to chyba mamy fotki do nowego kalendarza na 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 to dopiero poczatki fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jedna fotka z dzisiejszej sesji Ta w moim odczuciu z deka słaba. Furka zgubiła się na tej focie Auto czarne zawsze będzie się gubiło na zdjęciach robionych w nocy No chyba, że bedzie bardzo dobre światło to wtedy No jasne. Na bank kwestia oświetlenia.Teraz wyszło jakbyś robił foty fajnej zadrzewionej alejki, i Audi Ci w kadr wjechało Jakby było ładnie doświetlone byłoby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Mi się tam podoba, ale nie znam się za bardzo na fotografi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 super foty - 4 i 5 jakoś najbardziej oddają autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jak na razie to mi sie podoba a niedlugo nowe fotki srodeczek auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Grzesiu to chyba wystartujesz w konkursie na zdjęcie do kalendarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Fajne 2 i 5. Jedynka byłaby super, gdyby całe Audi zmieściło się na tym białym filarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 :good: :good: :good: :good: :good:Grzesiu jest Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 dziekuje wszystkim za opinie ( a zwlaszcza Slawkowi za poswiecenie czasu ) fotki fotkami ale trzeba dzialac dalej doszlo juz pare pinow , wtyczek itp. z niemcowni . Moge przystapic do montazu , moze w sobote systemu samopoziomującego do Bi xenonu Pewnie duzo osob na forum ma zalozone bi xenony bez tegoz ukladu Mam juz spisane wszystkie czesci :> a mysle ze Bart-S numer 1 rezacz obecnie na forum pomoze w tutorialu ( schemacik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Co za maniak o boże! hehe teraz to chyba tym autem do końca życia będziesz jeździł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Znając życie, to pójdzie w świat w przyszłym roku Grzesiu - robisz dobrą robotę ja już powoli zaczynam się gubić, czy to jeszcze A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Skąd dorwałeś tarcze od RS4?? Ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Skąd dorwałeś tarcze od RS4?? Ori? tarcze mam przod 321 mm :> kiedys mialem od RS4 ( nowe ) to sprzedalem :gwizdanie: Znając życie, to pójdzie w świat w przyszłym roku Grzesiu - robisz dobrą robotę ja już powoli zaczynam się gubić, czy to jeszcze A4 caly czas A4 takie powinny wychodzic w serii nareszcie dzis dorwalem tylne tapicerki z roletkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Skąd dorwałeś tarcze od RS4?? Ori? tarcze mam przod 321 mm :> kiedys mialem od RS4 ( nowe ) to sprzedalem :gwizdanie: Sorry, źle się wyraziłem, chodziło mi o zegary RS4 które leżą sobie na stole po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 aaaaa..... moge sprzedac RARYTAS RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Mam juz spisane wszystkie czesci :> a mysle ze Bart-S numer 1 rezacz obecnie na forum pomoze w tutorialu ( schemacik ) Nie ma problemu Grzesiu - dziś już nie dam rady ale jutro postaram się ogarnąć ten temat BTW - ja już nie jestem No.1, solar dach i poziom do xenów zrzuciły mnie ze stołka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi