letallec Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 może to głupie pytanie, ale czy ten sterownik (znajdujący się pod aku) nie zamoknie w czasie deszczu? nie wiem czy dobrze myślę ale w tamtej okolicy chyba jest spływ wody tak tam sa odplywy wody sterownik jest wodoszczelny :gwizdanie: inzyniery tam go umiejscowili U mojego kolegi ten sterownik sie zapalil. Ale moze to tylko przypadek, choc u niego wszystko wyszlo z fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Fotki szybki przedniej podgrzewanej fajowy kolorek Jutro jak moj mechanior Pietrek bedzie w pracy ( a dzisiaj Piotra i Pawla ) to konczymy rezac uklad samopoziomowania do Bixenona wraz ukladem mycia lamp ( spryski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Fotki szybki przedniej podgrzewanej fajowy kolorek Jutro jak moj mechanior Pietrek bedzie w pracy ( a dzisiaj Piotra i Pawla ) to konczymy rezac uklad samopoziomowania do Bixenona wraz ukladem mycia lamp ( spryski ) ładniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzis moj pierwszy DIY na temat montazu i zasada dzialania przedniej szyby podgrzewanej http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_montaz_i_dzialanie_przedniej_szyby_podgrzewanej-t141026.0.html Trzeba sie niecpo napocic na klawiaturze aby wszystko wystukac sprawdzic i wklei fotki . Podziwiam za to wlasnie Bart-Sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Grzesiu - zrób trochę miejsca w skrzynce, dopisać się do Ciebie nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Wczoraj mialem zonka na myjni zatankowalem paliwko na Statoil (spieszylem sie ) a przy okazji umylem autko i tu moje zdziwienie i pracownikow stacji co sie stalo po obu stronach fajne kolka zrobily mi szczoty nikt nie potrafil mi wytlumaczyc dlaczego tak sie stalo.Oczywiscie byl protokol szkody zgloszenie do ubezpieczyciela. Czekam na wycene , ciekawi mnie jaka bedzie szkoda i czy da sie to wypolerowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Dobrze, że od razu zauważyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 sprawdz woda jesli nie bedzie sladu na mokrym aucie da sie spolerowac jesli zostana slady niestety bedziesz musial lakierowac popitolilo sie czujnikowi i zamiast kol przejechal sobie po bokach ja pier... bym chyba z siebie wyszedl no masakra!!!! co za badziejna myjnia jednak lepiej sie na bezdotykowej pomeczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja swojego B6 nigdy nie mylem na automacie Wspolczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Grzesiek..po 1) NIE TANKUJ SYFU ZE STATOILA po 2) NIE MYJ AUTA NA MYJNI AUTOMATYCZNEJ ! ! ! zobaczysz Twoje życie sie od razu ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 na automacie mylem tylko po zimie , tak to jest jak sie czlowiek spieszy Na dodatek podczas wypelniania protokolu okazalo sie ze stacji skonczylo sie ubezpieczenie ale po 15 minutach i kilku telefonach znalazlo sie aktualne ubezpieczenie Nie powiem mialem lekkiego stresa .... Kumpel lakiernik mowil ze da si e to zrobic ale poczekac co wycenial Adas akurat mialem po drodze stacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ja bym wolał jeździć 10 lat uj..baną furą niż myć na autmatycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 myślałem że jakiś nowy mod a tu dramaty się rozgrywają szkoda nerwów i auta-jak to mówią jak się śpieszysz to usiądż! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 który to Statoil?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Szkoda autka:( Na automatycznej przestałem myć samochody po tym jak straciłem lusterko, które potem elegancko poobijało mi drzwi - myjnia BP Co do bezdotykowych to też trzeba uważać, zwłaszcza na te ze szczotką - nie raz widziałem jak ludzie szczotką szorują sobie podwozia a potem cały ten syf ląduje na lakierze :/ - piasek itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 współczuje! wygląda na zmatowiony lakier, jeśli nie ma głębszych rys (takich do właściwego lakieru) to nie będzie problemu z polerką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ja bym wolał jeździć 10 lat uj..baną furą niż myć na autmatycznej Dokladnie. Ostatni raz bylem na takiej myjce chyba z 8 lat temu. Nawet sluzbowe auto z przyzwyczajenia myje albo sam albo z musu na bezdotykowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Automat tylko z gąbkami ew. szmaciany ale z reguły lepiej unikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Automat tylko z gąbkami ew. szmaciany ale z reguły lepiej unikać Mam "gąbkowego" blisko domu i nigdy nie słyszałem, żeby komukolwiek krzywdę zrobił Grzesiu. Co do Twojej szkody, to podeślij foty adminowi (Łukaszr). Na pewno coś dobrego Ci doradzi. Współczuję stresu. Jakby to się stało na mojej to chyba bym zabił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Wtorek godz. 10 jestem umowiony w ubezpieczalni i zobacze ile to bedzie kosztowalo A teraz rezamy samopoziom i jeszcze moze zaczniemy HomeLink :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi