wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 za RNS a 2010 można fele od RS4 kupić a menu bezcenne siedzial na nim taki jeden magik i dwoch mlodych hakerow jutro zobacze jak wyglada obraz na RNS-sie po zalaczeniu kamerki na wstecznym te dwa przyciski pomiędzy ESP a parktronikiem od czego są? S przycisk wlacza sie drugie ECU i mam wiecej 90 kuni przycisk roletki jak wcisne to mam ciemno w aucie a tak na powaznie .... tylko swieca
adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 S od rs-a już było o tym sam od dłuższego czasu szukam takiej co ma media ale ceny powalają..
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 S od rs-a już było o tym Nic nie znalazlem albo szukac nie umiem. Moze jakies dwa zdania o tym przycisku...
czaki22 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czemu ci kubek nie swieci ? i co to jest s
HiRide Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czemu ci kubek nie swieci ? i co to jest s w miejscu gdzie ma byc szuflada na kubek,jest drugie ECU dodajace 90 KM o ktorym pisal WRC a S zmienia w rs4 chyba nastawy ukladow na bardziej agresywne
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Kilka fotek RNS E Z DVD obraz jest lepszej jakosci niz starsza siostra troche kiepski mam aparat i nie oddaje jak jest w rzeczywistosci
Brysio Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 dla mnie bomba!!!! widzialem taka navi tez w seacie i nic nie trzeba kombinowac podobno pasuje p&p do b7 a jak bylo z tym przednim plastikiem pasowal p&p czy musiales cos przycinac?? jaki ma numer seryjny ta navi? znalazlem jedna od TT za 600euro juz z media zamiast cd/tv i jeszcze jedno pytanie pojda filmy z karty cd testnij to prosze moze to wreszcie dopracowali )
Tomeks Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 szybkosc przelaczania , dodatkowe powiekszenie skrzyzowan pokaż
Chuck Norris Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Też jestem ciekaw, fajny bajer i ogólnie ładny ten eReNeS- E .
wrclaguna Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 szybkosc przelaczania , dodatkowe powiekszenie skrzyzowan pokaż nie pamietam czy w starym RNS E bylo to okienko po lewej
KENOiX Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 nie, był opis w ramkach kolejnych "etapów" (ulic, skrzyżowań itp)
Bieniek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje
virus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Wypasiony ten RNS ale cena też nie mała, pokazuję skrzyżowania jak na Igo :kox:
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje dokładnie, szczególnie ronda i wiadukty są tak powiekszane
Brysio Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 szybkosc przelaczania , dodatkowe powiekszenie skrzyzowan pokaż nie pamietam czy w starym RNS E bylo to okienko po lewej po lewej pokazuje kolejnosc wykonanych skretow lub kierunkow jazdy a u mnie mam wlaczona opcje autozoom skrzyzowan i je powieksza przed samym skrzyzowaniem i pokazuje przebieg drogi wrc -- nie wiem czy doczytales ale pytalem o kilka rzeczy moglbys mnie poinformoweac?:: 1- a jak bylo z tym przednim plastikiem pasowal p&p czy musiales cos przycinac?? bo te rev 2 sa tylko do a3 i tt no i seat 2- jaki ma numer audi ta navi? chodzi o numer -- 8P0 035193G ja znalazlem taki do a3 powinien podpasowac czy sie nie da? znalazlem tez jedna od TT za 600euro juz z media zamiast cd/tv ale nie wiem czy ona jest rev. 2 te nowe rev.2 maja sloty na kardy sdhc i obsluguja 2 x 32gb 3- i jeszcze jedno pytanie pojda filmy z karty sd testnij to prosze moze to wreszcie dopracowali 4- jak masz podlaczone dvd - przez adapter czy jakis sprytny kabelek prosto z rnse pozdro
David Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 teraz juz wiem czemu chciales swoja Navi pogonic :gwizdanie: mod ale cena zabija
Tomeks Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje pokazuje,ale jest inna animacja,okienko wygląda inaczej
Bart-S Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kilka fotek RNS E Z DVD obraz jest lepszej jakosci niz starsza siostra troche kiepski mam aparat i nie oddaje jak jest w rzeczywistosci Pięknie to wyszło - od razu rzuca się w oczy, że rozdziałka lepsza. U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje pokazuje,ale jest inna animacja,okienko wygląda inaczej A to nie kwestia nowszej mapy?
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 1- a jak bylo z tym przednim plastikiem pasowal p&p czy musiales cos przycinac?? bo te rev 2 sa tylko do a3 i tt no i seat 2- jaki ma numer audi ta navi? chodzi o numer -- 8P0 035193G ja znalazlem taki do a3 powinien podpasowac czy sie nie da? znalazlem tez jedna od TT za 600euro juz z media zamiast cd/tv ale nie wiem czy ona jest rev. 2 te nowe rev.2 maja sloty na kardy sdhc i obsluguja 2 x 32gb 3- i jeszcze jedno pytanie pojda filmy z karty sd testnij to prosze moze to wreszcie dopracowali 4- jak masz podlaczone dvd - przez adapter czy jakis sprytny kabelek prosto z rnse pozdro 1.Przedni panel byl wymieniony i pasuje p&p 2.Numer mam 8P0 035193G i pisze RNS E- NU ( musze kupic karte SDHC ) i dam znac ) 3.Sprawdze czy ida tez filmy itd. itp 4.Adapterki z ( Mobilem ) Lublin :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi