virus Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Juz nie ma sensu placic AC w takim starym klekocie nie masz AC od kradziezy? U nas nie kradną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 masz pod reka numer tej szyby kukne za ile moj znajomy by taka zalatwil ) moze sie komus przyda na przyszlosc ) 8E0 845 099 L http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ cena 3000 PLN Juz nie ma sensu placic AC w takim starym klekocie nie masz AC od kradziezy? U nas nie kradną Kiedys nawet mi antene GPS ktos chcial mi nozykiem odkrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kiedys nawet mi antene GPS ktos chcial mi nozykiem odkrecic nie bal sie podejsc do takiej laluni gdzie Ty parkujesz Trza bylo " naprawic " tego goscia aby inni wiedzieli, ze tego auta sie nie tyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Grzesiu - jak będzie potrzeba, mogę załatwić nową ori szybę z ASO za 2500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 u mnie po znajomosci ta szyba kosztuje 550euro + wysylka 30euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam, Odnośnie szyby i ubezpieczenia. Być może komuś się takie info przyda. Grzesiek, popraw mnie, jeśli błędnie załozyłem że masz ubezpieczenie w PZU. Właśnie w PZU jest ubezpieczenie Autoszyba. Składka wynosi 25 PLN za każdy 1000 PLN kwoty odszkodowania. W przypadku normalnej szyby to 25 PLN wystarczy. Zaraz mnie ktoś zakrzyczy, ze normalna czołowa szyba do A4 kosztuje w ASO więcej. Ale tu właśnie jest knyf. PZU ma podpisaną umowę z firmą Autoglass Jaan i tylko tam uszkodzoną szybę w ramach tego ubezpieczenia można zamówić. A ta firemka ma własnego producenta szyb i takie szyby idą w pierwszej kolejności( Cena do B6/B7 - 598 PLN). Jak auto jest rzadkie i nie mają takiej szyby w asortymencie, to najpierw szukają zamiennika od innego producenta, a dopiero potem dają oryginał, jak auto jest tak nietypowe, że żaden producent nie robi zamienników. Wiec jeśli ktoś liczy, że za 25 PLN wymieni szybę na oryginał po uszkodzeniu w A4 to chciałem tutaj wyprowadzić z błędu. Wprawdzie tutaj jest to nietypowa szyba( grzana ), więc pewnie zamiennik nie występuje i byłby oryginał w razie korzystania z tego ubezpieczenia, ale do typowych sprawa ma się tak właśnie. Grzesiu, mam nadzieję, że to nie jest aż tak bardzo OT. A jak możesz to napisz, czy miałeś to ubezpieczenie szyb własnie PZU i co powiedział ubezpieczyciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Grzesiu - jak będzie potrzeba, mogę załatwić nową ori szybę z ASO za 2500zł. szybka Bartku zamowiona bedzie w przyszlym tygodniu i tez bede mial po rabatach u mnie po znajomosci ta szyba kosztuje 550euro + wysylka 30euro to bardzo dobra cena dzieki za info Witam, Odnośnie szyby i ubezpieczenia. Być może komuś się takie info przyda. Grzesiek, popraw mnie, jeśli błędnie załozyłem że masz ubezpieczenie w PZU. Właśnie w PZU jest ubezpieczenie Autoszyba. Składka wynosi 25 PLN za każdy 1000 PLN kwoty odszkodowania. W przypadku normalnej szyby to 25 PLN wystarczy. Zaraz mnie ktoś zakrzyczy, ze normalna czołowa szyba do A4 kosztuje w ASO więcej. Ale tu właśnie jest knyf. PZU ma podpisaną umowę z firmą Autoglass Jaan i tylko tam uszkodzoną szybę w ramach tego ubezpieczenia można zamówić. A ta firemka ma własnego producenta szyb i takie szyby idą w pierwszej kolejności( Cena do B6/B7 - 598 PLN). Jak auto jest rzadkie i nie mają takiej szyby w asortymencie, to najpierw szukają zamiennika od innego producenta, a dopiero potem dają oryginał, jak auto jest tak nietypowe, że żaden producent nie robi zamienników. Wiec jeśli ktoś liczy, że za 25 PLN wymieni szybę na oryginał po uszkodzeniu w A4 to chciałem tutaj wyprowadzić z błędu. Wprawdzie tutaj jest to nietypowa szyba( grzana ), więc pewnie zamiennik nie występuje i byłby oryginał w razie korzystania z tego ubezpieczenia, ale do typowych sprawa ma się tak właśnie. Grzesiu, mam nadzieję, że to nie jest aż tak bardzo OT. A jak możesz to napisz, czy miałeś to ubezpieczenie szyb własnie PZU i co powiedział ubezpieczyciel. Dobrze Madbar piszesz i tak wlasnie jest z ubezpieczycielami , wiekszosc ma podpisana umowe wlasnie z Autoglass Jaan . Troche to trwalo rozmowy z ubezpieczycielem i firma Jaan ( fotka ,szukanie takiej szyby , oczywiscie wciskanie kitu ze taka szyba nigdy nie byla montowana w A4 itd. ).Oczywiscie ze doszli po VIN auta ze szyba byla inna ale po zrobionych fotkach i dokumentacji stwierdzili ze ktos na zachodzie sobie doposazyl i zalozyl taka szybe ze sterownikiem . Ubezpieczenia nie mam w PZU :gwizdanie: a moj obecny (Inter Risk ) powiedzial ze wymiana na nowa . Reszte kosztow sam pokryje i wyciagne wnioski aby zmienic ubezpieczyciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Grzesiu - jak będzie potrzeba, mogę załatwić nową ori szybę z ASO za 2500zł. szybka Bartku zamowiona bedzie w przyszlym tygodniu i tez bede mial po rabatach I to po jakim rabacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja jako pierwszy w PL dostałem ubezpieczenie w PZU na szyby na kwotę 5000zł bez zakupu ubezpieczenia (AC+ OC). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak już rozmawiacie o szybach to się podepnę mam nadzieję, że Grześ się nie obrazi :gwizdanie: Nie wiecie przypadkiem czy Autoglass Jaan ma w ofercie zamienniki szyby do A4 B7 którą audi nazywa ACUSTIC czy jakoś tak. Mam odprysk od kamienia a nie chciał bym wstawiać jakiegoś ichniego zamiennika. Mam ubezpieczenie Warta Auto Szyby do 2k zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja jako pierwszy w PL dostałem ubezpieczenie w PZU na szyby na kwotę 5000zł bez zakupu ubezpieczenia (AC+ OC). Adas tak to jest jak ktos jest VIP-em Jak już rozmawiacie o szybach to się podepnę mam nadzieję, że Grześ się nie obrazi :gwizdanie: Nie wiecie przypadkiem czy Autoglass Jaan ma w ofercie zamienniki szyby do A4 B7 którą audi nazywa ACUSTIC czy jakoś tak. Mam odprysk od kamienia a nie chciał bym wstawiać jakiegoś ichniego zamiennika. Mam ubezpieczenie Warta Auto Szyby do 2k zł. musze sie popytac szybiarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak już rozmawiacie o szybach to się podepnę mam nadzieję, że Grześ się nie obrazi :gwizdanie: Nie wiecie przypadkiem czy Autoglass Jaan ma w ofercie zamienniki szyby do A4 B7 którą audi nazywa ACUSTIC czy jakoś tak. Mam odprysk od kamienia a nie chciał bym wstawiać jakiegoś ichniego zamiennika. Mam ubezpieczenie Warta Auto Szyby do 2k zł. nie wiem czy ta szybe dostaniesz jako zamiennik mnie wymieniali w aso i dostalem nowa acoustic sie nazywa koszt lacznie z wymiana 638euro pokryte w calosci przez ubezpieczenie ) nie chcialbym jakiegos mylnego toku rozumowania wprowadzac ale kolega wymienil w a8 na zamiennik i sie szyba 3x szybciej porysowala i odpryskow nabrala niz ori z aso potem mu pekla od odprysku i pojechal do aso a terar mowi ze calkiem inna jakosc tych szyb sa twardsze powierzchniowo i sie tak nie rysuja -- nie wiem jak ma sie to do realiow ale moze cos w tym byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Co myslicie o czyms takim w RNS E 193 w opcji CAR :gwizdanie: Klamka juz zapadla i tak zostanie Troszeczke bym przesunal numer rejestracyjny ale to nastepnym razem zostanie poprawione . SDS odpalony i zrobiony Vimshack Pewnie jutro NAVI bedzie u mnie w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak już rozmawiacie o szybach to się podepnę mam nadzieję, że Grześ się nie obrazi :gwizdanie: Nie wiecie przypadkiem czy Autoglass Jaan ma w ofercie zamienniki szyby do A4 B7 którą audi nazywa ACUSTIC czy jakoś tak. Mam odprysk od kamienia a nie chciał bym wstawiać jakiegoś ichniego zamiennika. Mam ubezpieczenie Warta Auto Szyby do 2k zł. musze sie popytac szybiarzy Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Co myslicie o czyms takim w RNS E 193 w opcji CAR :gwizdanie: Klamka juz zapadla i tak zostanie Troszeczke bym przesunal numer rejestracyjny ale to nastepnym razem zostanie poprawione . SDS odpalony i zrobiony Vimshack Pewnie jutro NAVI bedzie u mnie w aucie Spoko nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Co myslicie o czyms takim w RNS E 193 w opcji CAR :gwizdanie: Klamka juz zapadla i tak zostanie Troszeczke bym przesunal numer rejestracyjny ale to nastepnym razem zostanie poprawione . SDS odpalony i zrobiony Vimshack Pewnie jutro NAVI bedzie u mnie w aucie mój soft się robi tylko u mnie będzie 5 linijek zobaczymy czy wyjdzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Adas cos tam napisal w tekscie Oda do AUDI czy jakis pieciowierszowy szyfr do odpalenia NAVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 17:33_________________________________________________to jest text próbny czy się da ..a więc da się - dalej będziemy działać żeby wkleić jakiś wzorek lub cuś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 http://www.passepartout.pl/ :gwizdanie: Tekst jest spoko mowisz ze da sie obrazek wyrezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 to text dla pasera czy klienta co kupił juchconą RNSe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi