virus Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Tak to BBS CH-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Tak to BBS cos obilo mi sie o uszy ze okolo 4000 PLN same felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 prawie razy 2 http://allegro.pl/nowosc-bbs-ch-r-audi-rs4-s5-a5-rs6-a6-a4-f-vat-i1415156112.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No to cena kox a dostepne sa 20" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 wydaje mi się że na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 te bbsy jakos mi sie nie widza nie wiem stary model jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 bardzo ladne BBSy, i wcale nie stary model marudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 podobne Tamte insze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 no te na tym czarnym sa super jakies inne ale naprawde ladne ) wiem ze marudze ) Fly dla mnie nudne bo widzialem juz takie na starych golfach i betoniarkach ten "fason" w bbs sie nie zmienia niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 no te na tym czarnym sa super jakies inne ale naprawde ladne ) mi tez sie widza ale i tak pozostaje przy swoich jakie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Miodne aluski - ja bym takie do siebie wciągnął :kox: dawać, co to jest - Adaś pobudka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Maly modzik w RNS E http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188853.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 super ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamik555 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mam pytanie co do podgrzewanej kierownicy. Czy wystarczy tylko kupic podgrzewana i zalozyc do a4 b6 z 2002 roku podpiac kostki i podgrzewanie dziala czy trzeba ciagnac oddzielne kable ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mam pytanie co do podgrzewanej kierownicy. Czy wystarczy tylko kupic podgrzewana i zalozyc do a4 b6 z 2002 roku podpiac kostki i podgrzewanie dziala czy trzeba ciagnac oddzielne kable ? moduł odpowiedni jeszcze trzeba mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mam pytanie co do podgrzewanej kierownicy. Czy wystarczy tylko kupic podgrzewana i zalozyc do a4 b6 z 2002 roku podpiac kostki i podgrzewanie dziala czy trzeba ciagnac oddzielne kable ? Jezeli masz orginalna kiere z B6 musisz sprawdzic VAGiem jaki Modul posiadasz oraz tasme i czy ogsluguje grzana kiere W wyposazeniu auta musisz miec jeszcze klimatronic z grzanymi siedzeniami Tu masz linki co i jak do tego podejsc i ktora tasme potrzebujesz oraz Modul http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30102.0 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23501.1005 Ja u siebie zmienialem tylko tasme na 4E0 953 541 B , ktora ma te dwa dodatkowe piny zasiajace podgrzewana kierownice (na pierwszej fotce dol po lewej stronie ) Do tego Modul 8E0 953 549 R lub T Kierownica mam z A8 podgrzewana z tym przyciskiem od spodu . Niestety wystepuje tylko w wersji czteroramiennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No Grzegorz wszystkiego najlepszego i B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 sto lat Dzieki David No Grzegorz wszystkiego najlepszego i B8 a skad wiesz ze B8 sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja nic nie wiem tak mi się powiedziało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi