Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałuje jak ch***j, ze nie wziąłem 1.8TQ :wallbash:

:buahaha::jezyk:

Opublikowano

a widzisz ???? nie słuchasz starszych i teraz masz :thumbdown:

ciekawe czy jeszcze ma stara, moze juz zostala wymieniona na diengi :naughty:

stara chyba gdzies leży , ale najwyżej przełoże ją po programie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 10:33_________________________________________________

w sumie to kazdy właściciel dizla tak mysli , ty sie wyróżniasz bo akurat sie do tego przyznałeś i chwała ci za to :good: reszta zyje w zakłamaniu

Opublikowano

Nastepne auto to napewno juz 2.0 TFSI no chyba ze diesel 3.0 TDI ale za duza akacyza wiec pewnie padnie na 2.0 TFSI a nie ciulam 100 000 rocznie zebym potrzebowal diesla :decayed: Ale napewno nie wsadze podtlenku LPG do benzyniaka :evil:

to jezdzij klekotem do konca zycia i jeden dzien dluzej, nigdy nie poczujesz co to 6tys rpm :kox:

Opublikowano

Ale napewno nie wsadze podtlenku LPG do benzyniaka :evil:

i to jest największy błąd :wink4:

nigdy nie poczujesz co to 6tys rpm :kox:

:good:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

w sumie to kazdy właściciel dizla tak mysli , ty sie wyróżniasz bo akurat sie do tego przyznałeś i chwała ci za to :good: reszta zyje w zakłamaniu

ja sie przyznaje nigdy nie piałem nad dieslem :tongue4:

chociaz jak widze spalanie 4,2L/100 to sie micha jarzy :naughty: jeszcze biorac pod uwage ze za liter place poniej 3 pln :gwizdanie:

ale najbardziej zaluje ze nie mam Q a nastepnie ze nie pokusilem sie na 1,8T ale juz mowilem na temat butli z gazem :gwizdanie: a na benke mnie nie stac

Opublikowano

chyba po znajomosci masz jakos ponizej 3 zl. ja ostatnio 4.15 tankowalem :shocked:

troszke wiecej niz za liter gazu tankuje :gwizdanie:

Opublikowano

chyba po znajomosci masz jakos ponizej 3 zl. ja ostatnio 4.15 tankowalem :shocked:

jak lejesz paliwo zza wschodniej granicy to nie ma sie co dziwic ze tyle kosztuje :gwizdanie:

Opublikowano

to jezdzij klekotem do konca zycia i jeden dzien dluzej, nigdy nie poczujesz co to 6tys rpm :kox:

:lol1:

Opublikowano

jak lejesz paliwo zza wschodniej granicy to nie ma sie co dziwic ze tyle kosztuje :gwizdanie:

:no: :gwizdanie:

Opublikowano

Nastepne auto to napewno juz 2.0 TFSI no chyba ze diesel 3.0 TDI ale za duza akacyza wiec pewnie padnie na 2.0 TFSI a nie ciulam 100 000 rocznie zebym potrzebowal diesla :decayed: Ale napewno nie wsadze podtlenku LPG do benzyniaka :evil:

przeciez mowie ze nigdy diesla juz nie kupie :decayed: a benzyniaka nigdy nie zagazuje :decayed:

mialem honde z v-tec i krecila do 8k rpm :decayed: benzyna to benzyna :evil:

redukcja z piatki na trojke bezcenna :kox:

Opublikowano

ale najbardziej zaluje ze nie mam Q a nastepnie ze nie pokusilem sie na 1,8T

rozwiązały sie chłopakom, języki i wyszło szydło z wora :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale najbardziej zaluje ze nie mam Q a nastepnie ze nie pokusilem sie na 1,8T

rozwiązały sie chłopakom, języki i wyszło szydło z wora :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja nie zaluje jak c**j, jest dobrze jak jest w moc nie ide wiec mi styka

Opublikowano

ja nie zaluje jak c**j, jest dobrze jak jest w moc nie ide wiec mi styka

no chyba ,ze tak to loooz :good:

to jest w dizlach (1.9) lipne ze ograniczenia są do pewnej mocy i wyżej chója nie podskoczysz :thumbdown:

Opublikowano

Dlatego dla diesla 1.9 montowanego w be piuntkach 180KM to jest taka sensowna granica. Potem sie nie oplaca modzic, chyba ze sie zrobi swapa jakiegos jak np. dudi..

no ale zrobisz swapa wsadzisz w c**j kasy na silnik/wtryski/fmic/turbo inne badziewia i masz max 210-220 KM i wiecej ni c**j nie bedzie :thumbdown:

Opublikowano

Jeździć nie narzekać :decayed:

Opublikowano

Ale w diselkach troche ekonomiczniejsza jazda , no i zeby z 1.8TQ tbylo ze 270KM to tez trzeba zainwestowac troche monety wolalbym kupic odrazu S4

Opublikowano

Ale w diselkach troche ekonomiczniejsza jazda

to albo sie robi auto ekonomiczne albo zapierdalacz :wink4:

no i zeby z 1.8TQ bylo ze 270KM to tez trzeba zainwestowac troche monety wolalbym kupic odrazu S4

idziesz na łatwizne :thumbdown:

we wszystko trzeba ładować kase tylko w przypadku 1.8T granica mocy jest jednak troche wyzej niz w 1.9 , mi chodzi o to a nie o kase włożona w projekt

Opublikowano

Ale w diselkach troche ekonomiczniejsza jazda

to albo sie robi auto ekonomiczne albo zapierdalacz :wink4:

no i zeby z 1.8TQ bylo ze 270KM to tez trzeba zainwestowac troche monety wolalbym kupic odrazu S4

idziesz na łatwizne :thumbdown:

we wszystko trzeba ładować kase tylko w przypadku 1.8T granica mocy jest jednak troche wyzej niz w 1.9 , mi chodzi o to a nie o kase włożona w projekt

No wlasnie, jesli ci nie chodzi o kase to kupic S4 i modzic w tedy jak aw69 , sid .Ja sie tak wlasnie zastanawiam czy nie zapodac takiej S4 i zrobic ja na 400KM z hakiem jak aw69 toszto mala rakietka :naughty:

Opublikowano
:bla: :bla: :bla::PB98:
Opublikowano

Kle Kle kle... Darmowy masaz... :D Diesel ok ale do ekonomicznej czasami szybszej jazdy a nie na wyscigi czy do upalania ( nie mowie o nielicznych przypadkach wyzylowanego 1,9 w jakiej malej skorupie). Skonczci temat juz bo gdzie nie zajrze to 1.8T ws 1.9TDI :) I to ma plusy i to. Jesli chodzi o osiadi wygrywa 1,8 T jakby nie patrzec jesli o ekonomie 1,9 TDI ... A tak wogole to :ot::oops:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...