moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 końcówki do założenia w czarny mat je smignij nie ma potrzeby , mi tak chleje olej i wypluwa go tyłem , ze po 2 dniach będą czarne jak murzyński pisior :kox: :kox:
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 końcówki do założenia w czarny mat je smignij nie ma potrzeby , mi tak chleje olej i wypluwa go tyłem , ze po 2 dniach będą czarne jak murzyński pisior :kox: :kox: na taśmie bedziesz je montowac ? :mysli: na tej co jest na zdjęciu Moje i tak ladniejsze Twoje takie mało męskie , ale jak to mówi staropolskie porzekadło ludowe : "jedni wola dziewczynki drudzy wolą chłopców" :gwizdanie:
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 to twoje sa meskie wiec wolisz chlopców tak ? :gwizdanie: moje są męskie tak jak właściciel a twoje damskie........ też jak właściciel :kox: :kox:
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 a z czego to koncowki ? ADR :naughty:
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 kiedy sprezyny zakladasz? jak przyjdą amorki [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 13:04_________________________________________________tak na zachęte , przed full sesją :kox:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 graty Moskal :gwizdanie: jak poznałem Cie w Bukowinie to pomyślałem że potrafisz tylko pić i palić a tu okazuje się że potrafisz nawet malować
Buba Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 graty Moskal :gwizdanie: jak poznałem Cie w Bukowinie to pomyślałem że potrafisz tylko pić i palić a tu okazuje się że potrafisz nawet malować :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale mam dwie soczewki jakbyś potrzebował :kox: :kox: :kox: Ja potrzebuje tylko H4 i bixów końcówki do założenia rzeźnickie... weź no wypoleruj je chociaż
Kolkov Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 graty Moskal :gwizdanie: jak poznałem Cie w Bukowinie to pomyślałem że potrafisz tylko pić i palić a tu okazuje się że potrafisz nawet malować on nie potrafi pić :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 graty Moskal :gwizdanie: jak poznałem Cie w Bukowinie to pomyślałem że potrafisz tylko pić i palić a tu okazuje się że potrafisz nawet malować on nie potrafi pić :gwizdanie: ojj pooootrafi ledwo co wstał od razu przyleciał na kielicha
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 graty Moskal :gwizdanie: jak poznałem Cie w Bukowinie to pomyślałem że potrafisz tylko pić i palić a tu okazuje się że potrafisz nawet malować o żesz ty :polew: :kox: rzeźnickie... weź no wypoleruj je chociaż na razie nie zakładam dopóki turbo nie pójdzie do regeneracji , jakbym założył teraz to wypolerowane byłyby do pierwszego odpalenia auta , później lekko "olejowe" :kox: ledwo co wstał od razu przyleciał na kielicha z piątku na sobote jak wpadłem do was bladym świtem ??? przykro mi koleżko ale wtedy nie spałem , byłem na chodzie od piątku 6:00 rano zioło i wóda trzymala mnie przy życiu :naughty: :naughty:
aju Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 rezacz pijak narkoman Twoje AUDI ma taką uśmiechniętą mordkę z tym zderzakiem :> lampy kox.... coraz bardziej mnie kusi żeby zrobić to u siebie
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 narkoman zioło to nie narkotyk , nic innego nie ruszam , liczy sie fun :kox: lampy kox.... coraz bardziej mnie kusi żeby zrobić to u siebie przy twoim kolorze auta nawet bym sie nie zastanawiał :gwizdanie:
Dev Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 słabo chyba przypalaleś Moskal przy modzie tego auta :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 słabo chyba przypalaleś Moskal przy modzie tego auta :polew: :polew: :polew: dlaczego ???? :gwizdanie:
Dev Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jakbys wiecej przypalił to ładniej by wyszło :polew: :polew: sorry za OT, ale znam kolesia który po wypaleniu worka tego gówna przez całą noc pisze program do obsługi pracy hurtowni, masakra, w ogole nie patrzy na klawiature tylko w nia napie.....a
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Moskal w takim razie zapraszam do mnie zajarać ???? daleko mieszkasz ??? :gwizdanie: jakbys wiecej przypalił to ładniej by wyszło wyszło lepiej niz za***iście bez jarania worka tego gówna wyrażaj sie :kox:
SoMeS Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zajarać ???? daleko mieszkasz ??? :gwizdanie: coś taki nie kumaty... (patrz "miejsce pobytu")
Rekomendowane odpowiedzi