aju Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Moskal jak to jest wynik na zajechanej turbinie to może ze 3-5konie wpadnie CI jeszcze ekstra
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Moskal jak to jest wynik na zajechanej turbinie to może ze 3-5konie wpadnie CI jeszcze ekstra no na tyle licze
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 AFR dla silnikow doladowanych powinien wynosic ok 11-12 na PB masz prawie 15- zaraz tloki poplyna LPG do regulacji bo moze sie uda zejsc nizej
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 zmieniaj to turbo, bo teraz pażdziochy Ci łoją tyłek poka tą podsufitke w końcu
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 poka tą podsufitke w końcu zakurzona lezy gdzies pod lozkiem :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 poka tą podsufitke w końcu zakurzona lezy gdzies pod lozkiem :gwizdanie: a na battalionie cos tam sie juz chwalił że załozył
aju Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 afr faktycznie wysoki ale nie wiem co ma z tym zrobić skoro auto seria
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 afr faktycznie wysoki ale nie wiem co ma z tym zrobić skoro auto seria moskal mial cos grzebane bo na poczatku mial boost 0.8-0.9
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 AFR dla silnikow doladowanych powinien wynosic ok 11-12 na PB masz prawie 15- zaraz tloki poplyna musze jak najszybciej jechac na softa ale nie wiem co ma z tym zrobić skoro auto seria na początku ładowanie było 0,8 - 0,9bara , potem rozleciał sie silnik , ale około 3 tygodnie przed awaria turbo zaczęło ciągnąć olej i boost spadał , w tej chwili jest max 0,4bara a na battalionie cos tam sie juz chwalił że załozył jest podsufitka załozona , musze tylko maznąć uszczelki i dokręcić rączki. wszystko pokaze w swoim czasie , spoko loko na razie jest za ciepło na dworze na mody ,więc w domowym zaciszu rezam licznik :naughty:
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 zaraz to ty kolejny silnik bedziesz musial kupic, dobrze ze lato jest i sie szybko na lpg przelacza
Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Moskal, teraz masz 0.4 bara? znaczy że jeździsz w trybie awaryjnym
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 zaraz to ty kolejny silnik bedziesz musial kupic, dobrze ze lato jest i sie szybko na lpg przelacza nie jeździć na Pb ???? Moskal, teraz masz 0.4 bara? znaczy że jeździsz w trybie awaryjnym nie , poprostu tyle sprężarka jest w stanie napompować
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 raczej nie powinienes, masz afr jak przy wolnossakach
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 raczej nie powinienes, masz afr jak przy wolnossakach wiem ze lepiej jest jak jest za ubogo niz za bogato no nic , bede musiał wcześniej bujnąć sie na śląsk do Gregora
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 raczej nie powinienes, masz afr jak przy wolnossakach wiem ze lepiej jest jak jest za ubogo niz za bogato no nic , bede musiał wcześniej bujnąć sie na śląsk do Gregora napisz do pozka i sie zapytaj bo moze jeszcze sie miescisz w normie, napisalem tylko jaka powinna byc teoretycznie prawidlowa ale ona moze sie roznic w zaleznosci od tunera ktory pisze program
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 raczej nie powinienes, masz afr jak przy wolnossakach wiem ze lepiej jest jak jest za ubogo niz za bogato no nic , bede musiał wcześniej bujnąć sie na śląsk do Gregora napisz do pozka i sie zapytaj bo moze jeszcze sie miescisz w normie, napisalem tylko jaka powinna byc teoretycznie prawidlowa ale ona moze sie roznic w zaleznosci od tunera ktory pisze program Poziek podobno lezy i kwiczy we Wrocławiu , jutro mu gitare zawróce , albo lepiej pojutrze :polew: :polew:
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 a co on we wrocku robi u horneta sie weselił :kox: :kox:
Armi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 a co on we wrocku robi u horneta sie weselił :kox: :kox: A ja myślałem, że Hornet ślub w Dęblinie brał
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 a co on we wrocku robi u horneta sie weselił :kox: :kox: A ja myślałem, że Hornet ślub w Dęblinie brał a moze w Dęblinie , nie wiem BTW juz stracony , czy tak , czy tak
Rekomendowane odpowiedzi