krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 raczej nie powinienes, masz afr jak przy wolnossakach wiem ze lepiej jest jak jest za ubogo niz za bogato no nic , bede musiał wcześniej bujnąć sie na śląsk do Gregora wpadaj wpadaj :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 robiłem w niedziele porządki pod maską , polecam płyn do mycia silników : FULAR
Armi Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 tak czysto ze mozna jesc kupuj konsole lepiej odemnie an ie tam czyscisz silniki Albo lewą lampę
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 a dlaczego komora \silnika jest czerwona?? czerwona nie jest ,zdjęcie troszke przekłamuje , jest ciemniejsza niż lakier , tez zwróciłem na to uwage
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 osłone bys na silnik jakas zalozyl mam osłone ale specjalnie dla niej musiałem pokrywe zaworów inna kupic bo do tej nie podejdzie a tylko taka osłona mi sie podoba. a nie zauważyliście ze nie ma lpg ?? :gwizdanie:
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 no właśnie, chyba też są inne osłony co moskal? pamiętam sztukę z poznania co rok temu oglądałem to chyba miała inaczej napisy umieszczone
Michał Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 krążą po forum mity że body eSowe będzie w parówie prawda to?
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 silnik to fly do siebie wkłada z tego co mi wiadomo.
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 wkładać to on może reke w gatki małolatkom
poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 wkładać to on może reke w gatki małolatkom już ty nie bądź zazdrosny :naughty:
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 no właśnie, chyba też są inne osłony co moskal? pamiętam sztukę z poznania co rok temu oglądałem to chyba miała inaczej napisy umieszczone jest jeszcze jeden model , zakładany na "blaszki" takie jak puszka filtra lub osłona rozrządu wlasnie, nie ma lpg lpg jest tylko wtryski wsadziłem pod kolektor zebym mógł założyc osłone :gwizdanie: Pochwal sie nowym zakupem krążą po forum mity że body eSowe będzie w parówie prawda to? na razie przód bo jak fly zajebał cene to az popuściłem w majty :kox: haha Wypieprzylem taki dekiel na zlom u mnie tez leży to go założe , pieknnie sie bedzie komponował z airboxem z kwasówki na ITG :naughty: :naughty: wkładać to on może reke w gatki małolatkom zazdrosniku ty
aju Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 na razie przód bo jak fly zajebał cene to az popuściłem w majty kox kox kox to TY ku**sie podkupiłeś zderzak
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 na razie przód bo jak fly zajebał cene to az popuściłem w majty kox kox kox to TY ku**sie podkupiłeś zderzak :polew: :polew: :polew: :polew: tez zderzak należał do mnie od momentu kiedy w głowie Flyera narodziła sie myśl o przekładce :kox: :kox:
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 chcę karbonexy robia robote ale tylko z esową kierą i czarna esową podsufitką :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi