Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

szkoda że nie czarne.... ale myśle że priorytety można by zmienić :good:

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie, ale ta fura

http://otomoto.pl/audi-a4-1-8turbo-quattro-C10465399.html

na allegro dynda już ponad pół roku :gwizdanie:

raczej nie bita, albo przynajmniej nie składana w Polsce, bo poszły by części z europejczyka :gwizdanie: a gdzie w polsce kupi taka klape czy zderzak przód z halo przedliftowymi

Opublikowano

raczej nie bita, albo przynajmniej nie składana w Polsce, bo poszły by części z europejczyka :gwizdanie: a gdzie w polsce kupi taka klape czy zderzak przód z halo przedliftowymi

ew szpachlen machen :naughty:

z resztą nie wiem, nie widziałem jej na żywo, a trudno ocenić po fotach. Tylko ciekawe czemu tak dłuuugo się sprzedaje?

Opublikowano

Podjąłem decyzje , nie bedzie eski , martwi mnie spalanie a mam ciężką noge :thumbdown:

Będzie polift 1.8Tw avancie i do tego turbo hybryda K03/K04

ta jest fajna : http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-quattro-10xair-bag-swiss-C14165117.html

ta też ,tylko szkoda ze srebrna : http://otomoto.pl/audi-a4-xenon-skora-180km-piekny-C14195985.html

ogólnie chcialbym czarny lakier zeby zrobić na "blek madafaka kiler" :good:

srebrna koxik nawet, najwyzej zrobisz black killer jak moja, co sie da to czern i juz :good:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 18:48_________________________________________________

Ta srebrna to włoszka :good: Ale coś strasznie zajechana :thumbdown: To wnętrze nie wygląda ciekawie, z zewnatrz też szału nie ma :thumbdown:

:polew: :polew: :polew:

Topor LOL :polew: :polew: :polew::good::naughty::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 18:52_________________________________________________

najlepsze jest to ze zadna nie ma 1be nawet, wszystkie jak traktory :thumbdown:

zaleta nie wada :good:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 19:01_________________________________________________

ew szpachlen machen :naughty:

z resztą nie wiem, nie widziałem jej na żywo, a trudno ocenić po fotach. Tylko ciekawe czemu tak dłuuugo się sprzedaje?

bo USA trza znalesc amatora

Opublikowano

brak 1be to zaleta?

k**wa ale mnie lapy bola, ludzie zawsze musza umierac w dziwnych miejscach :thumbdown:

Opublikowano

brak 1be to zaleta?

ku***a ale mnie lapy bola, ludzie zawsze musza umierac w dziwnych miejscach :thumbdown:

no a wada? i tak bedzie inna glebe sadzil :good:

ta zawsze moze se zostawic na winter time :good: :good:

skad Ty qr.wa pracujesz? :blink: :blink: :blink: :blink:

Opublikowano

ku***a ale mnie lapy bola, ludzie zawsze musza umierac w dziwnych miejscach :thumbdown:

:blink: :blink: :blink: WTF?

Opublikowano

no tak, zawsze w takim miejscu ze sie ich nie da wyjac a jak jeszcze wazy tak jak dzisiejszy 130kg to juz w ogole masakra :disgust:

Opublikowano

no tak, zawsze w takim miejscu ze sie ich nie da wyjac a jak jeszcze wazy tak jak dzisiejszy 130kg to juz w ogole masakra :disgust:

POWTARZAM

skad ty kur.wa pracujesz? :blink:

Opublikowano

POWTARZAM

aaaaaaaaaa :decayed:

w pogotowiu i w szpitalu :rolleyes:

Opublikowano

POWTARZAM

nio! zuch chlopak!!

Opublikowano

POWTARZAM

nio! zuch chlopak!!

No zuch! Ja tam nawet na hard foty nie mam ochoty patrzeć :sick3:

Opublikowano

Wiem co sie stalo z parową :)

HotDogCooker.jpg

a potem

hotdog_catcher.jpg

Takze ogolnie bez rewelki :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Nosb :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

j**any :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

f*ck :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wiem co sie stalo z parową :)

HotDogCooker.jpg

a potem

hotdog_catcher.jpg

Takze ogolnie bez rewelki :polew:

ty czubie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...