moskal Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Rozmowę przenoszę na PW bo nie ma co Dawidowi robić obory z tematu tu i tak chójem śmierdzi :kox: :kox: Dawid lubi zapach kutra :polew: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 to bylo o tobie wiem Rozmowę przenoszę na PW bo nie ma co Dawidowi robić obory z tematu tu i tak chójem śmierdzi :kox: :kox: Dawid lubi zapach kutra :polew: :polew: :polew: :polew: pozatym jak c**jem wieje to sie umyj ;/ chciałbm napisać : "Twoja stara nie narzeka" ale........
Reggi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 chciałbm napisać : "Twoja stara nie narzeka" ale........ kazała trzymać to w tajemnicy ?
Flyer Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Parówa is dead, a Wy schodzicie na inne tematy, wiec zamykam... moskal, zaloz sobie temat w ZAKUPIE KONTORLOWANYM.
Kolkov Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 I co sie dzieje z parówą w sobotę jedzie do mnie na sekcję zwłok fotostory niebawem
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 I co sie dzieje z parówą Ostatnio na Battalionie wklejał graty na sprzedaż
grippen Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Moskal pamiętasz o mnie :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Kurde a nadwozie sie znalazlo do avanta
moskal Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Moskal, pamiętaj o mnie proszę. Słuchaj , ja chyba zwróce ci tego Airboxa , raczej mi sie nie przyda bo do auta jakie najprawdopodobniej kupie ten sprzęt nie podejdzie. jest za mały Moskal pamiętasz o mnie :gwizdanie: pamietam Kurde a nadwozie sie znalazlo do avanta trzymaj ta bude , jutro sie okaże co wyjdzie w praniu Sprzedane juz zostało : 1. Silnik z osprzętem 2. skrzynia 3. komp z wiązka 4. fmic z orurowaniem 5. tip + ITG 6. gałka + mieszek 7. carbony Reszta jest do wzięcia ale dopiero za jakiś czas , musze miec parenaście dni zeby rozebrać , ale mozna rezerwować klamoty jesli ktoś coś potrzebuje
slepy Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 za ile póściłeś carbony, i komu, tylko nie mów ze temu z mysłowić ;(
grippen Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Moskalito tylko jak będziesz wykręcał to nie uszkodź mam nadzieje że doszedłeś po zlocie do siebie
moskal Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 za ile póściłeś carbony, i komu, tylko nie mów ze temu z mysłowić ;( carbony pójda w rozliczeniu za pewnego moda. idą w dobre , godne ręce Buc jest ostatnia osoba jaka by to dostała. :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 10:07_________________________________________________ Kolkov lyknal 1.8T ? :gwizdanie:
slepy Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Carbony to bym, łyknął , Ale do mojego dizlowskiego wnętrza i tak by nie pasowały
Kolkov Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 carbony muszą przejść serię egzorcyzmów, a nowy właściciel powinien pójść na pielgrzymkę do Częstochowy...
Rekomendowane odpowiedzi