bediks Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ok i wszystko jasne w jaki sposób oprócz vagcomandera zdobyc pin z licznika, nie ma go gdzies w papierach od auta?? to co jest przy plastkiowym wzorze kluczyka w takiej przezroczystej bialej obudowie na malej karteczce napisane liczba i 6 cyfr?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 pin ma 4 cyfry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Brems licht do masy dac, pin od powinien byc na tym plastikowym kluczyku, tak jak mowisz na takim blankiecie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ale tam jest jedna litera i 6 cyfr z czego pierwsze dwie to 00 a cztery pozostałe to różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Na takiej czarne obwódce/tle ? to jest nr seryjny nadwozia (które auto z kolei). Ja mam jeszcze w tym plastiku małą nalepkę na białym tle, tam są jakieś numery, ale to chyba tylko dla informacji aso w przypadku dorabiania kluczy. Dodam, że ja mam odczytany pin i nie zgadzają się te liczby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Brems licht do masy dac, pin od powinien byc na tym plastikowym kluczyku, tak jak mowisz na takim blankiecie.. Miałem kontrolę żarówek do masy i nic to nie dało. W moim roczniku jest właśnie odwrotnie i należy odpiąć od masy by nie pokazywało błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Na takiej czarne obwódce/tle ? to jest nr seryjny nadwozia (które auto z kolei).Ja mam jeszcze w tym plastiku małą nalepkę na białym tle, tam są jakieś numery, ale to chyba tylko dla informacji aso w przypadku dorabiania kluczy. Dodam, że ja mam odczytany pin i nie zgadzają się te liczby Daj wsad, zaraz zczytamy prawidłowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Na takiej czarne obwódce/tle ? to jest nr seryjny nadwozia (które auto z kolei).Ja mam jeszcze w tym plastiku małą nalepkę na białym tle, tam są jakieś numery, ale to chyba tylko dla informacji aso w przypadku dorabiania kluczy. Dodam, że ja mam odczytany pin i nie zgadzają się te liczby Daj wsad, zaraz zczytamy prawidłowy Już lece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kaju paczka wysłana , tutek zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kto tu mial parcie na oryginalne ringi z szybka od a6? Bo mam jedna sztuke na handel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kto tu mial parcie na oryginalne ringi z szybka od a6? Bo mam jedna sztuke na handel a dawca ringów jak stoi z LCD??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kaju paczka wysłana , tutek zrobiony Dzisiaj mam zamiar skończyć żonie tą pracę, jutro wkleję tutka, co do paczki - zaraz zapytam żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Piotr lcd nie mialbym sumienia Ci sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Miałem kontrolę żarówek do masy i nic to nie dało. W moim roczniku jest właśnie odwrotnie i należy odpiąć od masy by nie pokazywało błędu Jak podlaczysz kabel od spalonych zarowek i od klockow do masy zas od spryskow zostawisz nie podlaczony to powinno byc tylko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Szyba ile za te ramke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Miałem kontrolę żarówek do masy i nic to nie dało. W moim roczniku jest właśnie odwrotnie i należy odpiąć od masy by nie pokazywało błędu Jak podlaczysz kabel od spalonych zarowek i od klockow do masy zas od spryskow zostawisz nie podlaczony to powinno byc tylko OK Kabel od klocków w sensie w nadkolach czy przy liczniku jest jakiś pin o którym nie słyszałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxhall95 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak kto chce to mam idealny wyswietlacz i tez idealna ramke z chromami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 po ile macie te ramki z chromami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxhall95 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 70zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak kto chce to mam idealny wyswietlacz i tez idealna ramke z chromami. wiela za ten idealny wyświetlacz chcesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi