machina Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Śnieg pięknie opływa te kształty:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assist Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Brakuje troszkę ŁAŁ w tej fotce. sprawa prosta jak ołówek: sedan nawet w Q kiepsko podrywa snieg pzdr. assist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Kaju widzial moja a6 w tym samym ujeciu zreszta jest w moim watku... ale nie smiem wyslac a6 do kalendarza a4 no nic... nie chca takich fot to nie:grin: koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 sedan nawet w Q kiepsko podrywa snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Chłopaki jaki najlepszy silnik do Q ? KTO MA emula u siebie i jaki rocznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 do Q 2,7 Bit tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nooo ta ale Ty tankujesz:polew: nie no 1,9 131 czy 1.8T daje rade przeciez to zeby zakrecilo sie ladnie w kolo beczki to 90kM tego w 1.9 nie ruszy a 125 w 1.8 to nawet nie mysle Moim AHU nie odstepuje 1.8 w lpg nawet na metr a ze swiatel to on wacha mojego baka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 i chyba jest nie podłączony to jest ten pin oil presure 1.8 bar coś takiego szyba kiedyś pisał żeby kodowanie zmienić na żeby nie darło ryja zmień kodowanie na 60 kanale na 1024 a na 61 na 256, i ponawiam, tak jak pisalem, zmień te kodowania, jak Ci nie pomoże tzn że masz licznik z CANem i jesteś w ciemnej d*pie jak ja byłem. Jaką masz wartość na kanale 60? 1027? chyba już nie drze ryja bo gazuje i spokój pin był jeden nie podłączony właśnie od oleju. Pare pierdółek zostało ale co mnie zaciekawiło wcześniej miałem przejściówki zrobione ktoś z forum zrobił i podświetlenie miałem po kluczyku i druga sprawa to właśnie z tą foto diodą im ciemniej tym ciemniej świeciło. A zrobiłem teraz wszystko w jak w ori poucinałem wszystkie kable i polutowałem według rozpiski przez pawelwora. Kuźwa i co się okazało podświetlenie ładne w nocy nic nie mostkowane przy foto diodzie wszystko chodzi ładnie podświetlenie na full ale tylko jak włącze światła po kluczyku nic niema. Aha zauważyłem jeszcze taką rzecz że piny w żółtej Vehicle speed 1 i vehicle speed 2 w pinie 6 i 7 one nie odpowiadają za prędkość na wskaźniku tylko one odpowiadają za uruchomienie tempomatu . Ciekawe dla czego właśnie teraz jest po światłach to podświetlenie w sumie mnie nie przeszkadza może tak być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 a jak mam pytanie czy ktos wymienial fisa w liczniku sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jak nie masz odpowiedniego sprzetu i dobrej reki to nawet nie probuj. Bez hotaira tego nie zrobisz. Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Grippen ja na starym wsadzie tak miałem ze podswietlalo po zapłonie , a teraz mam po światłach i tak ma być ;-) Możesz sprawdzić kanał 19 czy masz aktywny w co wątpię bo tam w a6 budzikach się zmieniało charakter podświetlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 sam bym tego nie robil tylko oddal bym go znajomemu co ma serwis telefonow komorkowych laptopow itd i mysle ze by mi przelutowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No właśnie tacy serwisanci robią ta taniej niż oferujący się na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 czyli smailo mozna zawiezc do nich? A powiedzcie mi czy jak bym kupil licznik i zawiozl bym do nich zeby mi wylutowali i przelutowali do mojego to jest ryzyko ze ta tasma moze sie uszkodzic ? kupowac uzywany licznik z idealnym fisem czy nowy fis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja przelutowywalem i sie nic nie uszkodziło. ale trzeba delikatnie to robić żeby taśmy nie przepalić hotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 aha a lepszy ori uzywany czy nowy a podroba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Mam wlutowany chiński wyświetlacz i polecam. 2 lata mija a on dalej wyświetla jak nowy i nie ma do czego się przyczepić podejrzewam że te na pierwszy montaż tez były robione w chinach:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 no teraz nie wiem co robic czy kupowac nowy czy brac uzywany. Nowy troche drogi jednak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 są szpece na forum ja bym kupił z walniętym wyświetlaczem, później kupił nowy wyświetlacz wysłał np Cwiarze zapłacił mu za wymiane i miałbyś funkiel nówke i pewnie taniej by cie wyszło i wiedział byś co masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.p Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Panowie mam licznik z przed lifta, na fisie wyświetla mi się spalona żarówka, które piny trzeba zewrzeć, żeby oszukać brak czujnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi