Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Może po prostu się zabrudził ten "układ" na pływaku...też słyszałem takie przypadki, że błędnie wskazywało:whistling:
darkb Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 koledzy ale ja sprawdziłem poziom paliwa vagiem i pokazuje mi np na obecną chwilę 9 l , więc co moze byc nie tak, faktycznie ten pływak
kaju Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 koledzy ale ja sprawdziłem poziom paliwa vagiem i pokazuje mi np na obecną chwilę 9 l , więc co moze byc nie tak, faktycznie ten pływak jeśli masz w zbiorniku 9 i vag Ci to samo pokazuje, to wniosek wysuwa się sam - uwalony licznik.
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 koledzy ale ja sprawdziłem poziom paliwa vagiem i pokazuje mi np na obecną chwilę 9 l , więc co moze byc nie tak, faktycznie ten pływak jeśli masz w zbiorniku 9 i vag Ci to samo pokazuje, to wniosek wysuwa się sam - uwalony licznik. no nie bądź taki oschły...daj koledzę jeszcze jakąś nadzieję no powiedz, że się mylisz:decayed:
kaju Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 koledzy ale ja sprawdziłem poziom paliwa vagiem i pokazuje mi np na obecną chwilę 9 l , więc co moze byc nie tak, faktycznie ten pływak jeśli masz w zbiorniku 9 i vag Ci to samo pokazuje, to wniosek wysuwa się sam - uwalony licznik. no nie bądź taki oschły...daj koledzę jeszcze jakąś nadzieję no powiedz, że się mylisz:decayed: w co wy tu k**wa gracie panowie z świeżakami, ya yebie
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 koledzy ale ja sprawdziłem poziom paliwa vagiem i pokazuje mi np na obecną chwilę 9 l , więc co moze byc nie tak, faktycznie ten pływak jeśli masz w zbiorniku 9 i vag Ci to samo pokazuje, to wniosek wysuwa się sam - uwalony licznik. no nie bądź taki oschły...daj koledzę jeszcze jakąś nadzieję no powiedz, że się mylisz:decayed: w co wy tu k**wa gracie panowie z świeżakami, ya yebie no nic kolego darkb...masz uwalony licznik:facepalm:
bidzio1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 U mnie tak to dzialalo http://img.tapatalk.com/d/13/04/25/ane8ady5.jpg Sprawdz zasilanie: +12V pin 1,23 Masa pin 9,34 Niebieska kostka oczywiscie Łoda faaak? ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- k**wa ładny ten FIS nawet. W ręce go nawet nie miałem a był mój No nawet ładny fis nie powiem. W domu jak podłączam wszystko jest ładnie. Ta przejściowka kabli musi mieć błąd... A robiłem wszystko wg opisu który znalazłem na forum. Mam tylko nadzieję że liczników nic się nie stało.
bediks Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jak jegaer i wskaźnik paliwa to witamy i zachęcamy do rezania pełnego fisu
darkb Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no to super a czy warto tren licznik naprawiać w końcu to to 1/2 fis i ten wielki dystrybutor wskazujacy rezerwę czy lepiej zzbierac kasę na nowy z pełnym fisem, a kolejne moje pytanie to takie czy na tym liczniku moze byc wyswietlany rds z radia audi concert (kaseciak z jednym pokrętłem na środku ) czy poprostu trzeba cos vagiem pozmieniać żeby wyświetlało RDS
bediks Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Na 1/2 fis nie zrobisz nic, naprawa ok 300 zł, za te pieniądze złożysz Full fis
krzysiek23 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 pany jak wpadly mi w rece scyzoryki wraz z calymi zamkami i stacyjka i pompka z 1 auta i chcem to wstawic do swojego pazdzierza to co do czego trzeba adoptowac?czy tylko przypisac kluczyki do licznika czy jeszcze cos?
bidzio1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No doszedłem do ładu. Licznik wstępnie uruchomiony. Mam natomiast taki problem że wskazuje za niskie obroty silnika. Prędkości jeszcze nie sprawdziłem. Zrobię kable na gotowo to będę sprawdzał dalej.
Gość cwiara Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Kurde przeciez robilem kodowanie pod 4cyl. Musisz jeszcze raz zakodowac bo moze cos nie przyjelo.
bidzio1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 tyle obrotów pokazuje. No i paliwo odwrotnie. Powiedzcie ci w starych kostkach mam kilka kabli które mi zostaną. To nie podłączam ich nigdzie tak? Czy próbować dopasować?
The a4 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Wlasnie tak mialem z obrotami jak wrzucony byl wsad zeby podswietlalo wskazowki i nic sie nie dalo zrobic i zostalem z wsadem z a4 brak podswietlania i klapa tyl wali po galach blat z c5 byl
Gość cwiara Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Tu jest ori wsad. Musi sprawdzic kodowanie bo mozliwe ze vas nie zapisal poprawnie.
kaju Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Tu jest ori wsad. Musi sprawdzic kodowanie bo mozliwe ze vas nie zapisal poprawnie. Pewnie to samo, co u mnie w ex B5 - VAS nie dal rady wystartowac RNS-E na FISie, a polski V2,5 ruszyl... ale poszlo!
Gość cwiara Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Vas dalby rade tylko slabe mial podpowiedzi i funkcje prowadzone w tym liczniku. A w diagnozie wlasnej by poszlo tylko ja nie wiedzial co wpisac. A Ty tu nie pitol tylko flache otwieraj. Chcial sie najebac w tygodniu to juz
kaju Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Vas dalby rade tylko slabe mial podpowiedzi i funkcje prowadzone w tym liczniku. A w diagnozie wlasnej by poszlo tylko ja nie wiedzial co wpisac.A Ty tu nie pitol tylko flache otwieraj. Chcial sie najebac w tygodniu to juz Ja juz dzisiaj po dwoch flaszkach takze ciiiiiiiiichgo ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- h*ja klade na tego vasa, nie dalby rady lepij bij na akejpejejajeja i otwieraj co bo smali jak h*j!
Gość cwiara Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A tam gadasz vas jest the best Zara bede w domu wiec tego:D
Rekomendowane odpowiedzi