bediks Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Okienka wyświetlaczy na tarczach sa za duże to główne przeciwwskazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasv6 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 witam mam w mojej a4 b5 licznik z pełnym fisem, ale niestety nic na nim nie widać... kupiłem okazyjnie licznik z a6 c5 lift. i tu mam pytanie jakie problemy napotkam, aby go dostosować do a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Przedewszystkim odwrotne wskazania paliwa Gdzies juz tu bylo o tym pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak ale wgrany wsad od a4 i gra muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasv6 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak ale wgrany wsad od a4 i gra muzyka. czyli wystarczy wgrać wsad licznik od a4 i to wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) No tak ale w poliftach A6 sa liczniki crypto wiec wgranie wsadu od A4 pieknie uwali licznik Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 A na PrzedLifcie? Bo cos mi sie zdaje ze ktoś cos kombinował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Bez problemu , mowimy o liczniku z elektronicznym zegarkiem - Arkadiushowi wrzuciłem wsad z A4 do takiego licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mam pytanie. podejdzie do mnie manetka tempomatu od A6 o numerze 8L0953513H? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_franz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mam pytanie. podejdzie do mnie manetka tempomatu od A6 o numerze 8L0953513H?Oczywiście, że nie. Popatrz, że Twoja manetka od kierunków ma również zintegrowany włącznik świateł pozycyjnych i mijania. Szukaj od a4 b5 i to po lifcie.Wysłane z terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ktos juz odkryl zaleznosc dzialania zegarka radiowego w liczniku polliftowym? Bo kurcze dzialala mi palemka i ustawial sie sam przez caly czas odkad go mam, a dzisiaj ustawilem sobie wlasciwy przebieg commanderem, zrobilem reset ecu i od rana nie ustawia sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_franz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pewnie wiatr wieje w drugą stronę może przez noc złapie Wysłane z terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zależność od czego? Poczytaj o DCF a zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) chodzilo mi o to czy dziala jak sobie chce czy mozna jakas to wywolac. Wczesniej przez caly czas palila sie palma a teraz wcale, dlatego pytam Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Chadury89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Zależnie od siły sygnału. Poczytaj o DCF. To ten sam system. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez soulmaster3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 No u mnie tragedia ostatnio prawie wogóle nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Palemka sie pojawila:) Mam teraz inny problem. Wlasnie zapalila sie rezerwa ale milimetr od czerwonego pola. Mam licznik od 2,5 tdi, domyslam sie ze tam jest inny zbiornik na paliwo, jak zmienic zeby pokazywalo wlasciwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W kanałach adaptacji nie pamietam który mozna poprzez zmianę wartości delikatnie wyregulować położenie wskazówki paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Najsampierw zrób OUTPUT TEST licznika abyś był na 100% pewien, że to nie wskazówka jest źle osadzona jeśli nie to: Kodowanie silnika chyba na xxx40 dla pewności, że widzi 1,9TDi no i kanał 30 -> Channel 30 (tank sensor characteristic) (from MY 1998) The base value is 128 now you can adjust in 1 ohm steps, the respective maximum values are 120 and 136 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Widze że fachowcy na pokładzie, zamontowalem FIS zmieniłem miske na ta z czujnikiem podłączony i konewka znikła ale zegarek od temp nie działa, czy trzeba zrobić jakas adaptację. Bo czujnik ok skoro konewka znikła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi