Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cza se zrobić

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mecz dobry a ten na forum siedzi:facepalm::decayed:

A ja się zastanawiałem dlaczego na mięsnym same baby.

Kiedy po licznik przyjedziesz? Czas sprawdzić czy antena działa.

Opublikowano
Cza se zrobić

racja racja i powiem wiecej w tym temacie jest dokladnie opisane nawet jak i co

Ja mam emula i mam cos jeszcze swiety spokój :polew:nic sie nie drze itd a wszystko z tego forum czytac czytac czytac leniwce :grin:......

pozdro dla starych wiernych temu watkowi rezaczy , przeciez Wy juz macie wszystko porezane na max :wink:

Opublikowano
Cza se zrobić

racja racja i powiem wiecej w tym temacie jest dokladnie opisane nawet jak i co

Ja mam emula i mam cos jeszcze swiety spokój :polew:nic sie nie drze itd a wszystko z tego forum czytac czytac czytac leniwce :grin:......

pozdro dla starych wiernych temu watkowi rezaczy , przeciez Wy juz macie wszystko porezane na max :wink:

tego sie raczej nieda czyt.ciezko jest przebrnac przez ten balagan.....kto na biezaco tu niesiedzi nie nadrobi tego.......a ja chcem kupic nie robic......jak ktos cos by chcial to na pw

Opublikowano

A dlaczego michy nie zmienisz z czujnikiem żeby miało to ręce i nogi ?

Opublikowano

+1 licznik polift to i micha jak fabryka nakazala :grin:

Opublikowano

Musowo, patrząc na mody jakie Krzysiek trzaska to akurat było by kropla w morzu kosztów i pracy :decayed:

Opublikowano

panowie przymierzam sie do przekladki zegarow 1/2 fis na full fis i wszystko juz wiem poza tym ze nie wiem jak ogarnac sprawe immo, posiadam immo 3 wiec bede potrzebowal tylko i wylocznie nowych zegarow z immo3? jest w stanie mi ktos pomóc w ogarnieciu tego tematu?

Opublikowano

Potrzebujesz przedewszystkim pinu ze starych zegarów i nowych też

Opublikowano

licznik z rs4 benzyna,sensor mam w misce...jak zmienialem silnik to wpadl AHH Z 2000R I tam juz byla micha alu z czujnikiem ale czyt.gdzies ze ten czujnik nie zagra z tymi zegarami bo w rs4 jest inny ...dlatego walnal bym emula i po sprawie

Opublikowano

No ok tylko jak te piny uzyskać?

Opublikowano

licznik z rs4 benzyna,sensor mam w misce...jak zmienialem silnik to wpadl AHH Z 2000R I tam juz byla micha alu z czujnikiem ale czyt.gdzies ze ten czujnik nie zagra z tymi zegarami bo w rs4 jest inny ...dlatego walnal bym emula i po sprawie

A kto ci naopowiadał, że w RS-ie jest inny.

1J0907660B

Opublikowano

Pany a ja mam pytanko z innej beczki czy w zegarach z fis ale przed lift jest mozliwosc podlaczenia sygnalu otwartych drzwi ?? Bo mam juz wszystko ogarniete tylko to mnie zastanawia

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Pany a ja mam pytanko z innej beczki czy w zegarach z fis ale przed lift jest mozliwosc podlaczenia sygnalu otwartych drzwi ?? Bo mam juz wszystko ogarniete tylko to mnie zastanawia

Nie.

Opublikowano

Aha ok to dzieki za odpowiedz :-/

Opublikowano

Poratuje ktoś wsadem do angikańskiego zegara 8D0919930HX? Myślałem, że mam w swoich zbiorach zamiennik w km/h, ale jednak nie mam :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

Powinien zadziałać ten sensor tak samo jak i ten z RSa ;) Chyba, że masz tam jakiś tani zamiennik? Jak chcesz to mam ori z RS'a :wink:

Opublikowano

Nie szuka nikt tarczki obrotomierza do polifta diesel :decayed:?

Opublikowano

Witam

Panowie podpowiedzcie który pin trzeba zmasować czy podłączyć do prądu żeby po zmianie licznika na polift 1/2 fis nie świecił się sygnał oleju" tzw"lampa aladyna"

dzieki

pozdrawiam

Opublikowano

Żaden.

Tego się nie oszukuję podłączając do masy. Tutaj trzeba zasymulować sygnał "temperatura/stan", więc albo emulator albo miska z czujnikiem.