Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arre sa ludzie na forum którzy się zarzekają ze potrafiąa zrobić tak by drzwi pokazywało , nie pamiętam teraz kto ale znajdę te wypowiedzi

Ta jedna to pewnie machina zamówił :-D

Hehe pytanie czy ta antena z c6 będzie gadać, pola jej fotę i wtyczkę w szczególności od niej

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Arre sa ludzie na forum którzy się zarzekają ze potrafiąa zrobić tak by drzwi pokazywało , nie pamiętam teraz kto ale znajdę te wypowiedzi

Ta jedna to pewnie machina zamówił :-D

Hehe pytanie czy ta antena z c6 będzie gadać, pola jej fotę i wtyczkę w szczególności od niej

to jest fizycznie nie mozliwe... mialem w a6 licznik z a4 wgralem wsad z a6 do niego... znalazlem komorki od pokazywania drzwi i jedyne co pokazywalo to drzwi kierowcy... Dlaczego? bo w a4 sa krancowki pod licznik a w a6 ida do modulu komfortu i z niego dopiero do licznika

jak dla mnie nie ma bata :wink:

Opublikowano

Wiem ze jest różnica taka jak opisałeś ale mimo to ktoś sięe zarzekał i to nie jeden , muszę to znaleźć ale nie teraz bo jestem w robicie na telefonie

Opublikowano

modul zegarka radiowego 4B0 919 145 A

kostka 3 pinowa. posiadam rowniez kabel o dlugosci 50cm wraz z wtyczka

4293537463.jpg

4293537463_1.jpg

Opublikowano

Ten jest chyba z B7, chyba, ale głowy nie dam.

Kostka 3 pinowa, ale w liczniku A4 B5 coś mi się wydaje, że jak sprawdzałem ścieżki to też są wykorzystywane tylko 3 z 4 pinów.

Czy zadziała, nie wiem, trzeba by było sprawdzić.

Opublikowano

w liczniku napewno sa wykorzystywane 3 piny, w module z jaegera sa 3 kabelki. ten modul co pokazalem byl wyciagniety z A6 C6, po numerach pasuje do B6, B7. jest temat o montazu tego modulu do tych modeli u nas na forum. teoretycznie bedzie pasowal, zasada dzialania musi byc ta sama.

Opublikowano

Czy jest realne kupno licznika od A4 a nie od A6? Po co ma mi wiele funkcji nie działać.

Opublikowano

Nie rozumiem pytania

Opublikowano

Patrząc na ilość ofert jednych i drugich to do B5 jest tego znacznie więcej.

Pytanie powinno brzmieć czy są realne szanse na kupno "europy" do B5.

Tak są, ale z braku laku można kupić angola, zmienić tarczę, wsad i masz co chciałeś.

Opublikowano

No i trzeba umieć szukać no nie:decayed:

Opublikowano

Ty już się tak nie przechwalaj bo dobrymi radami psujesz innym interes :grin:

Aż wezmę swój wystawię, kilka linii nie ma, ale działa, wszystko ok no i EU :wink: Tanio nie będzie.

Opublikowano

Siur rajt

Opublikowano

szybkie pytanie, szybka odpowiedz. wiem ze info o otwartych drzwiach pasazerow nie bedzie w liczniku z A6 a czy mozna jakos zakodowac informacje o otwarciu drzwi kierowcy czy to tez nie wchodzi w gre? gong wyje jak sa swiatla wlaczone takze jakies info o drzwiach dochodzi do licznika.

Opublikowano

Jak mialem z a6 to drzwi kierowcy dzialaly ale tylko kiery Trzeba chyba pin przelozyc ale nie pamietam powinno Ci dzialac

Opublikowano

Ktoś tutaj kiedyś pisał o tym że zrobił przejściówkę z kostek 2x26 na 2x32, nie ma ktoś czegoś takiego do sprzedania? :wink:

Ewentualnie jest w pomorskim ktoś kto pomógł by przerobić kostki? :decayed:

I jeszcze jedno pytanie, jak chciał bym sprawdzić w domu licznik z A6 przedlift to do czego mam go podłączyć? Mam gdzieś tam rozpiskę pinów, przy liczniku wtyczki są, tylko jak to podłączyć, i o co chodzi z linią K?

Opublikowano

No to 12v na terminal 15 i 30 , masa na terminal 31

Bez lini k nie podlaczysz inerfejsu żeby np zrobić test zegarów

Opublikowano
szybkie pytanie, szybka odpowiedz. wiem ze info o otwartych drzwiach pasazerow nie bedzie w liczniku z A6 a czy mozna jakos zakodowac informacje o otwarciu drzwi kierowcy czy to tez nie wchodzi w gre? gong wyje jak sa swiatla wlaczone takze jakies info o drzwiach dochodzi do licznika.

z pierdylion postow wstecz gdzies pisalem ktora komorka we wsadzie odpowiada za wyswietlanie drzwi na fis ale kiedy nie pamietam :whistling:

Opublikowano

Mecz dobry a ten na forum siedzi:facepalm::decayed:

Opublikowano
Mecz dobry a ten na forum siedzi:facepalm::decayed:

Milcz jak do mnie mówisz ;):decayed:

Opublikowano

pany gdzie kupic emulator do zegarow z rs4 b5 zeby konewke zgasic,bo co chwile drze ryja i irytuje mnie to strasznie.....