Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma większych problemów, musisz tylko dorobić sobie kostkę do FIS'a (z taśmy HDD), podpiąć te przewody i będzie śmigać.

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moj fis siedzi juz z a4, dzieki grzanek85 za poswiecony czas i b.dobra robote :notworthy:

Opublikowano

tez chciałbym mieć fis-a ktos sie tym zajmuje nałogowo może? czekam na oferty:)

pozdrawiam

baraadzo chciałbym miec fis-a

Opublikowano

Moge ci wymienic w wawie ;)

Opublikowano

f16mysliwiec kolego a niebedziesz moze na podkarapaciu to bys mi pomogl w wymianie :notworthy:

Opublikowano
Opublikowano

Zaden !!!!! Do twoejgo samochodziku musi byc liczni do 97 roku bez cyferek na zegarku i zegarek musi byc analogowy !!! moze byc od anglika ;) kosti z tylu musi byc zolta i niebieska!!!!

Opublikowano

4 link ma uszkodzony wyswietlacz, widac zanikajace pixele :thumbdown: licznik mozesz kupic sobie nawet z rocznika 2000, tylko bedziesz musiał przerabiac kostki, tzn wypiac przewody z kostki 26 pinowej i wlozyc je do innej - 32 pinowej, opis pinow masz na forum

Opublikowano

za drogi !!! liczik kupisz do 200zl na bank !!!!!

Opublikowano

ok to bede szukał dalej jak coś to się odezwe.

pozdrawiam

Opublikowano

a ja mam pytanie czy ktoś podlaczal na stole zegary od a4 liftowe z białym podświetleniem , bo chcem sprawdzić czy działają a mam 7 dni na zwrot, fis działa ale nie wiem czy reszta podświetlenia działa , czy ktoś może ćwiczył ten temat?

Opublikowano

Jest ktos z podkarpacia co wymienil lub podejmie sie wymiany licznika z fisem????bo ja niewiem czy dam rady :wallbash:

Opublikowano

Zaden !!!!! Do twoejgo samochodziku musi byc liczni do 97 roku bez cyferek na zegarku i zegarek musi byc analogowy !!! moze byc od anglika ;) kosti z tylu musi byc zolta i niebieska!!!!

a to dobre :polew:

Widzę że kolega lekko nie w temacie :decayed:

spot06.jpg

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_efekt_wymiany_licznika_na_fis-t10354.105.html

PS

Roczniki 95-97 (z immo poza zegarami) mają najprościej w temacie wymiany licznika.

Ilość oraz rodzaj wtyczek nieistotny - robi się przejściówkę i wszystko hula :>

Opublikowano

NOWLASNIE Trzeba robic przejsciowki czyli standardowo niepasuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Trzeba kombiniowac !!!!!!!!!!!!

Trzeba miec dodatkwoe wtyczki ciac przewodziki !!!! itp, a na to czasu niema !!!!!!!!! JA wiem ze mozna wsadzic zegarki po II lifcie ale trzeba meic na toc zas i cierpilowsc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

no 169pln to juz dobra cena tylko ktos go sprzątnął krucafiks

Opublikowano

Witam co po takiej przeróbce nie działa tak jak w orginale Czego nie idzie podłączyć?

Opublikowano

Ja tam nie tnę żadnego przewodu przy przesiadce z 97 na 98 i w górę chyba że od manetki i spalania. Ja sam u siebie ma licznik z 2001 roku i problem jest tylko z sensorem ale powoli konstruuje układzik pozwalający to też ominąć.