bajk Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 gratuluję - kiedy odbiór? jak rozumiem poszedłeś w 2.0TFSI Q S-Tronic?
MARCIN607 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 to moze to jest pomysl dla Ciebie? juz troszkę za późno , dziś zostało zamówione B8 , będzie wyglądało dokładnie tak...... graty :good:
turdzi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 gratuluję - kiedy odbiór? jak rozumiem poszedłeś w 2.0TFSI Q S-Tronic? tak , tyle ze z manualem niestety s-tronic drogo wychodzi , odbior za 3 miechy
_Makki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bedziesz mial kiere po tej stronie tez? Zartuje Pawel! Gratulerer med dagen hehe, to beda najdluzsze 3 miesiace w Twoim zyciu!
turdzi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bedziesz mial kiere po tej stronie tez? no mam nadzieje ze nie hehe, to beda najdluzsze 3 miesiace w Twoim zyciu! oj tez mi sie tak wydaje
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 O czarne :decayed: No to witam ponownie w klubie rysek Jaki środek?
turdzi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 spec jest mniej wiecej taki : - S-line zewnetrzny - zawieszenie S-line - czarna optyka - czarna podsufitka - Xenon plus, - sportowe fotele, Skora/Alcantara - 3 ramienna multifunkcyjna kierownica, - aluminowa glaka zmiany biegow - servotronic, - podgrzewane fotele - automatycznie przyciemniane lusterka zewn i wewn. - fabrycznie przyciemniane szyby, - czujniki parkowania tył - pakiet oswietlenie, - pakiet schoweki - klimatronic 3 strefy - navigacja Basic - komp. z kolorowym wyswietlaczem - Radio Symphony, - czujnik deszczu - czujnik zmierzchu - Dekor aluminium hologram - hak - rolety w bocznych szybach nie wiem chyba tle
turdzi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie , ja nie jestem audiofilem zreszta i tak ponoc w B8 jest lipny. A teraz zeby nie byc goloslownym podrzuce ogloszenie 3.0 TDI ktore sie dzis ukazalo.Auto ma 3 lata ( 2008 rok ) 40 tys przejchane. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27830597 dodac moge tyle ze za zdecydowanie mniej zamowilem nowe 2.0TFSI.W sumie to to ogloszenie tylko utwierdzilo mnie ze dokonalem slusznego wyboru.
David Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dobrze zrobiles ,tez bym zrobil tak samo nowe to nowe
jedrekx Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 navi Basic to jest ta mała czerwona czy kolorowa?
mystic.pl Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No ładna będzie ten hak to rozumiem, że w kwestii lepszego programu :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 navi Basic to jest ta mała czerwona czy kolorowa? nie no ta czerwona to bylo jakies nieporozumienie juz nie ma jej w ofercie od 2009 roku a w NO to chyba wogole jej nie bylo.Basic jest kolor tyle ze DVD i ekran 6.5 cala zamiast 7 cali.W sumie to taki wybor z koniecznosci bo ja navi uzywam dwarazy do roku , ale konsola srodkowa bez MMI jest dla mnie nie do przezycia.
David Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ale wybrales felgi chyba najlepsze jakie mozna na zywo widzialem takie i jaki rozmiar wziales?
turdzi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Te falgi to bedzie jedyna rzecz ktora musze dokupic.Audo przyjdze na 17 a ze bedzie to sierpien to kola od razu pojda na zimowki.Na nowy sezon bedzie Rotor 19 cali tyle ze nie na 255 a na 235 , dlatego tez nie zamawialem tej felgi z autem.
pawel1380 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Czemu wolisz 235? Powinienes miec przy 19 255/35 to jaki bedzie profil przy 235?
KmK Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Turdzi, gratulacje ja nie jestem fanem avant'ów, ale pod kątem praktyczności są nieporównywalne z sedanem felgi będą piękne :> pawel1380 , 255 to przy 200hp zdrowy przerost formy nad treścią
turdzi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Turdzi, gratulacje ja nie jestem fanem avant'ów, ale pod kątem praktyczności są nieporównywalne z sedanem felgi będą piękne :> pawel1380 , 255 to przy 200hp zdrowy przerost formy nad treścią dokladnie z tego powodu o ktorym KmK napisal.255 To taki kapec ze z tych 211 zostanie 170 .Dla mnie to po prostu przerost formy nad trescia , nie do konca rozumie kto a Audi wpadl na taki genialny pomysl z ta opna , to nie porsche i 450 km na tyl Bedzie 245/35/19 albo 235/40/19 te beda mialy minimalnie wieksza srednice.Zastanawialem sie jeszcze nad 225/40/19 ale te beda chyba za waskie ale za to sa najtansze.Zobaczy sie , to sa detale. Turdzi, gratulacje he he wiesz , jak cos bedzie na twojego znajomego
KmK Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 turdzi , moim zdaniem optymalny wybór :> wiesz, łatwo się kupuje za cudze pieniądze.. ja bym zdecydował identycznie
Rekomendowane odpowiedzi