GreGoriO Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ON NIE MA KIEROWNICY Z LEWEJ, tylko zamienione stronami rączkę hamulca i sprzęgła!!! tak samo dzwignię biegów, zmieniamy po prawej a nie po lewej.... TRZEBA UWAŻAĆ!! Z TEGO powodu ja zrezygnowałem z zakupu motocykla z UK!!!!! :polew:
miki Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 SiBi - Fiat Uno Song Official Video - YouTube :grin:
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 SiBi - Fiat Uno Song Official Video - YouTube:grin: fajne
samekgsx550 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Idą dwa ziarenka piasku po pustyni. Jeden mówi do drugiego. Ale tutaj wiary.
zbychzz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 następne s4 w dieslu AUDI S4 A4 3.0 TDI QUATTRO BOSE PILNE!!!!! (2925002287) - motoAllegro sprzedający mówi że to był s4 zamawiany na specjalne życzenie - dlatego taki silnik, zderzaki itp. )
zbigok Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pani rozdała dzieciom testy i mówi: - prawidłowe odpowiedzi zaznaczamy ptaszkiem. Głosi się Jasiu: - proszę pani a można zaznaczyć długopisem?
laki83 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Entrainement de l'armée Malienne - C dans l'air (Mali : en attendant la guerre) - YouTube!
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Facet wpada do salonu tatuażu i mówi cienkim głosem: - Proszę mi wytatuować na penisie takie piękne czerwone Ferrari dla mojej dziewczyny. - Dla Pana dziewczyny? - Tak, dla mojej dziewczyny. - Na pewno dla dziewczyny? - No dobra, dla chłopaka. - To wie Pan co? Zrobimy Ferrari, ale proponuję mu dorobić takie wielkie koła, jak od traktora... - A niby po co? - Na wypadek, gdyby się w gównie zakopał.
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 - tato, moge iśc na dyskoteke ? - owszem mozesz ale jak mi zrobisz laskę.... - tato zwariowaleś, jak mozesz ??????? - jak nie to nie...... - dobra zrobi Ci...... tato twój qutas smierdzi gów...nem..... - noooo.... twój brat poszedł juz na ta dyskotekę....
Rekomendowane odpowiedzi