mcm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/32375/europa_oczami_polakow_boskie/
Reniu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czasami kolor siodełka w rowerze bywa nietrafiony :polew:
luk1121 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Medialny piłkarz na miarę reprezentacji http://www.youtube.com/watch?v=wvszmQZKc-c
blandman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 http://demotywatory.pl/827236/Czujesz-jak-slisko
ykk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 To dla wszystkich JP ziomow na 50% (bo zawsze warto byc przezornym) :polew: :polew: :polew: poo-odejżewam że e e , jebiemy ją xD :polew:
dansli Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 masz tylko FWD a dlatego takie paści wklejasz My którzy maja wkleiliby raczej cos takiego pozro for all lovers
bartek723 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Baranek na A4 http://avadata.ru/razv/int/5614-originalnoe-pokrytie.-11-foto.html
mily Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja tam lubie zimę, bo się można poślizgać, ale nie każdy wie jak to robić
dansli Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 :polew: Ja tam lubie zimę, bo się można poślizgać, ale nie każdy wie jak to robić :polew: haha najlepsza jest ta piaskarka :polew:
Góral.tz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 masz tylko FWD a dlatego takie paści wklejasz My którzy maja wkleiliby raczej cos takiego pozro for all lovers gościu przestań z tym Quattro bo wkur.. jesteś to ze wydaje ci sie ze jesteś fajny z tego powodu to tylko złudzenie i ode mnie osobiście masz :polew: :polew: pozdrawiam:) :polew: :polew: :polew: ps gdzie filmik :polew: :polew:
dansli Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 gościu przestań z tym Quattro bo wkur.. jesteś to ze wydaje ci sie ze jesteś fajny z tego powodu to tylko złudzenie i ode mnie osobiście masz :polew: :polew: pozdrawiam:) :polew: :polew: :polew: ps gdzie filmik :polew: :polew: powiem tylko tyle jesteś złośliwy... do tego spamujesz tak jak ja spamuje teraz odpisując CI.
kiciafirerek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nauczyciel na lekcji wf-u: - prawa noga do góry! - lewa noga do góry! Jasiu na to: - to co mam na *huju stać??
jasam Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Czemu bocian stoi na jednej nodze? bo gdyby uniósł drugą to by się wyp...lił
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 gościu przestań z tym Quattro bo wkur.. jesteś to ze wydaje ci sie ze jesteś fajny z tego powodu to tylko złudzenie i ode mnie osobiście masz :polew: :polew: pozdrawiam:) :polew: :polew: :polew: ps gdzie filmik :polew: :polew: powiem tylko tyle jesteś złośliwy... do tego spamujesz tak jak ja spamuje teraz odpisując CI. no ale sam ten spam rozpocząłeś EOT!!
Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Uspokujcie się Panowie. Spamujecie wszyscy równo. Nie chce w tym wątku stawiać kropsów, ale chyba zaczną lecieć, bo to jest przegięcie, żeby co dwa dni czyścić wątek.
pwrlax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 3 ważne lekcje Lekcja 1 Mąż wchodzi pod prysznic w chwili, gdy jego żona wychodzi z łazienki. W tym momencie słychać dzwonek do drzwi. Żona szybko zawija się w ręcznik i biegnie otworzyć. Za drzwiami stoi Bob, sąsiad z naprzeciwka. Zanim kobieta zdążyła się odezwać, Bob mówi: Dam ci $ 800, jeżeli zrzucisz z siebie ten ręcznik. Po chwili zastanowienia kobieta zrzuca ręcznik i staje naga przed Bobem. Po kilku sekundach Bob wręcza jej $800 i odchodzi. Kobieta ponownie zawija się w ręcznik i idzie na górę. Kiedy wchodzi do łazienki, mąż pyta: Kto to był ? "To Bob z naprzeciwka" - odpowiada żona "To świetnie" mówi mąż - "Czy on może oddał te $800, które ode mnie pożyczył?" Morał z tej historii: Jeżeli masz istotne informacje dotyczące kredytowania i ryzyka z tym związanego - podziel się tymi wiadomościami ze współwłaścicielami akcji zawczasu. Lekcja 2 Ksiądz oferuje zakonnicy podwiezienie. Zakonnica wsiadła i założyła nogę na nogę, przez co kawałek kolana stał się widoczny. Ksiądz mało nie spowodował wypadku. Po odzyskaniu kontroli nad samochodem, mimochodem położył jej rękę na nodze. Na to zakonnica: "Ojcze, a pamiętasz Psalm 129 ?" Ksiądz zabrał rękę, ale przy zmianie biegów, znów ręka mu się ześlizgnęła na nogę zakonnicy. Ta ponownie zapytała: "Ojcze, pamiętasz Psalm 129 ?" Ksiądz przeprosił "Wybacz siostro, ale ciało jest słabe" Po dojechaniu do klasztoru zakonnica westchnęła ciężko i wysiadła. Kiedy ksiądz dojechał do swojego kościoła, czym prędzej zaczął szukać Psalmu 129. Brzmiał on " Idź śmiało i szukaj, im wyżej zajdziesz, tym większa radość" Morał tej historii: Jak za dobrze nie znasz się na swojej pracy, to łatwo stracisz interesującą okazję. Lekcja 3: Przedstawiciel handlowy, urzędniczka administracji i kierownik idą razem na lunch. Na ulicy znajdują starą lampę. Kiedy jej dotknęli, z lampy wyszedł dżin i obiecał spełnić jedno życzenie każdego z nich. "Ja pierwsza, ja pierwsza" krzyknęła urzędniczka "Chcę być na Bahamach i płynąć motorówką, nie myśląc o całym świecie" I puff - zniknęła "Teraz ja, teraz ja: krzyknął przedstawiciel handlowy "Chcę być na Hawajach, odpoczywać na plaży, z osobistą masażystką i zapasem PinaColady" Puff - zniknął. "No dobrze, Teraz ty" mówi dżin do kierownika. A ten na to: Chcę, żeby ta dwójka stawiła się w biurze zaraz po lunchu" Morał z tej historii: Zawsze pozwól aby twój szef mówił pierwszy.
Rekomendowane odpowiedzi