Brysio Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czy na tym je**nym smogu musi byc tyle sfakanych reklam tego sie nie da w spokoju ogladac !
MRoger Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach !
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 czy na tym je**nym smogu musi byc tyle sfakanych reklam tego sie nie da w spokoju ogladac ! to nacisnij odswiez 3 razy i juz po reklamach
pastaldo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! Dlaczego to w strefie śmiechu? To znaczy tylko tyle że by fajnie jeździć nie trzeba miec BMW ani Q a tylko troche oleju w głowie i ośka wystarczy
Brysio Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! do tego video mam taki komunikat --> Dieses Video ist in Deutschland leider nicht verfügbar, da es möglicherweise Musik enthält, für die die erforderlichen Musikrechte von der GEMA nicht eingeräumt wurden. na polski -- to video jest w niemczech nieosiagalne bo mozliwe ze zawiera muzyke dla ktorych nie zostale oplacone prawa GEMA -- >> to wlasnie poczatki ACTA panowie )) wiem ze to nie jest smieszne ale blokowanie video z powodu urywka kawalka jakiejs piosenki to jest smieszne to jest moim zdanie mega smieszne paranoja wrecz!!
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 http://www.smog.pl/wideo/50876/ma_w_talii_50_centymetrow/
MRoger Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! Dlaczego to w strefie śmiechu? To znaczy tylko tyle że by fajnie jeździć nie trzeba miec BMW ani Q a tylko troche oleju w głowie i ośka wystarczy To taka wyrafinowana forma żartu, śmiejemy się z tych co się śmieją z tych co mają przednionapędowe diesle :kox:
pastaldo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! Dlaczego to w strefie śmiechu? To znaczy tylko tyle że by fajnie jeździć nie trzeba miec BMW ani Q a tylko troche oleju w głowie i ośka wystarczy To taka wyrafinowana forma żartu, śmiejemy się z tych co się śmieją z tych co mają przednionapędowe diesle :kox: jesli tak to żart się udał Andrzej Lepper i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy przed limuzynę wyskoczyła im świnia. Nie przeżyła tego spotkania. Lepper, widząc co się stało, kazał kierowcy iść wytłumaczyć wszystko rolnikowi i powiedzieć, że wszelkie straty zostaną zrekompensowane. Kierowca wrócił dopiero po godzinie z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu. - Mój Boże, co ci się stało? - pyta Lepper. - No cóż, rolnik dał mi wino, jego żona obiad, a ich 19-letnia córka, chwile szalonej, niezapomnianej rozkoszy. - Cóżeś ty im powiedział? - Że jestem kierowcą Andrzeja Leppera i właśnie zabiłem świnię.
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! Dlaczego to w strefie śmiechu? To znaczy tylko tyle że by fajnie jeździć nie trzeba miec BMW ani Q a tylko troche oleju w głowie i ośka wystarczy To taka wyrafinowana forma żartu, śmiejemy się z tych co się śmieją z tych co mają przednionapędowe diesle :kox: jesli tak to żart się udał Andrzej Lepper i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy przed limuzynę wyskoczyła im świnia. Nie przeżyła tego spotkania. Lepper, widząc co się stało, kazał kierowcy iść wytłumaczyć wszystko rolnikowi i powiedzieć, że wszelkie straty zostaną zrekompensowane. Kierowca wrócił dopiero po godzinie z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu. - Mój Boże, co ci się stało? - pyta Lepper. - No cóż, rolnik dał mi wino, jego żona obiad, a ich 19-letnia córka, chwile szalonej, niezapomnianej rozkoszy. - Cóżeś ty im powiedział? - Że jestem kierowcą Andrzeja Leppera i właśnie zabiłem świnię. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
slimaczek89rz Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 http://otomoto.pl/fiat-126-C22800623.html
Patrykbor Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 http://bebzol.com/pl/Gdzie-diabel-nie-moze-tam.55553.html
Cristoforo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! daje radę...co to za muzyka?
Coleman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! wystarczy dobrze ręcznym operować i mieć troche umiejętności też podobnie tak robiłem we wakacje ...
Marek1980 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach ! daje radę...co to za muzyka? Within Temptation - Shot In The Dark EOT http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/8206
Rekomendowane odpowiedzi