clinque Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest za***isty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja pie...! Ale wstyd przed Ryśkiem
_Solar_ Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Dwie blondynki z penisami i holowanie - Sadistic.pl
siara Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Audi A4 poj. 1,6 benzyna 1996 okazja (2773355268) - motoAllegro
Pandzior Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 http://tablica.pl/oferta/rustykalny-stolik-lawa-ID1GU1B.html
nastradamus Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- ---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ----------
Tzieland Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 profesjonalna sesja autka Audi 80 b4 2,0 115 km lpg okazja Tarnów ? Tablica.pl
RS Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 profesjonalna sesja autka Audi 80 b4 2,0 115 km lpg okazja Tarnów ? Tablica.pl ...w cenie samochodu- kolor czerwony... :polew:
Dev Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 rozmawiają dwie przyjacióki: - moja pensja jest jak samochód hybrydowy... - taka nowoczesna ???? - taaaaaa.... połowa na benzyne a druga połowa na prąd.... - Stachu, chciałbys troche uatrakcyjnić nasze życie seksualne ???? - jasne Zocha, jak ? - wyobraź sobie, że jestem dziewczyna z agencji i przyjechałam do Ciebie... - hmmmm... a kolezanki mozna zobaczyć.... ???? do baru wchodzi kowboy z rewolwerem i krzyczy: - kto bzykał moją żonę ????? głos gdzieś z końca sali: - nie masz tyle naboi....
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Pożar w domu pełnym marihuany - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Rafalski82 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Jasiu podpalił szkolny śmietnik. - Jutro do szkoły przyjdzie Twój tata ! - mówi wychowawczyni - Nie mam taty - Nie wiedziałam. Co się z nim stało ? - Traktor go przejechał. - To z Mamusią przyjdź ! - Nie mam Mamusi traktor ją przejechał - To z dziadkami przyjdź ! - Nie mam dziadków traktor ich przejechał - To co ty będziesz na tym świecie samiutki robił ? - Nadal będę traktorem jeździł !
grzes1150 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 GANGNAM STYLE Po Polsku Parodia: " MR Harmoszku i jego Psy - Mo Pan Pikny Kraj(Miodzio od B.)Bootleg - YouTube
szczawik Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Kołysanka dla niemieckiego dziecka - Joe Monster[]
Kwinto69 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 firestarter - frau de remix ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- <br /><br />
Rekomendowane odpowiedzi