hak64 Opublikowano 5 Lutego 2022 Opublikowano 5 Lutego 2022 Żona pyta męża. - Nie wiesz co tak łupnęło w nocy? - Ubranie. - Ale to był straszny huk!? -A... bo nie zdążyłem zdjąć...
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 W dniu 6.12.2021 o 22:47, Dev napisał: Co mowi opel do rdzy ? - witam w moich skromnych progach.... A Mazda? Zapraszam na kielicha 1
Pieterb Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 haha, niemal się zesrałem jak to czytałem a tu wszyscy się bali tej strasznej armii przez lata hihihi
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 5 minut temu, Pieterb napisał: haha, niemal się zesrałem jak to czytałem a tu wszyscy się bali tej strasznej armii przez lata hihihi Nie wolno niedoceniać przeciwnika. Śpiący niedźwiedź jak go zbudzisz może szkód narobić Miejmy nadzeje, że nie będziemy musieli się o tym przekonać.
Dev Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) ta wojna wyjdzie, a juz teraz wychodzi im bokiem, to jest dopiero początek sankcji, z Rosji zrobią politycznego, moralnego, socjalnego, gospodarczego i wojskowego trupa giełda rosyjska dzisiaj nie odpaliła, spadki firm rosyjskich na giełdach w Londynie i Nowym Yorku na poziomie 30-70% banki bez Swiftu, większosc ma kase na zachodzie i wszystko jest zablokowane samoloty nie lataja a większosc jest w leasingach, a za to trzeba płacic, nie zapłacą to je zabiorą statki nie maja gdzie tankowac, hakerzy robią im taki burdel w sieci że przez 20 lat tego nie odkręcą bank rosyjski zmienił stopy z 9 na 20%, cała elektronika bedzie drożec z dnia na dzien firmy europejskie które mają produkcję w Rosji wszystko pozamykają a jest dopiero poniedziałek mnie przechodzą ciarki jak o tym myśle bo nie jestem sobie wyobrazić jak to sie dla nich skonczy my oczywiscie tez grubo oberwiemy, ale wole teraz żreć ryż z miski niż za kilka lat sie z nimi nap....ać na ulicach SŁAWA UKRAINIE !!!!!! Edytowane 28 Lutego 2022 przez Dev 2
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 Żeby tylko desperacja szczura nie popchnęła do ostateczności. Wątpię ale on jest psychicznie chory i kij go wie do czego jest zdolny. Gdy masz najszybszego quada pod blokiem 273248176_933559373963912_4366110705813662509_n.mp4
Rekomendowane odpowiedzi