Pelex Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Witam wszystkich! Już ponad miesiąc jestem z wami więc chyba czas pokazać czym się poruszam również od niedawna, narazie tylko zdjęcia z zewnątrz bo wsumie środek to seria totalna z dodatkiem pseudo drewna. [
ykk Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Bardzo ladny kolor.. Pomaluj dokladki i zmien kierunki w blotnikach i bedzie jak ta lala..
TTom3k Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Fajny kolor, swiatelka zmienione robia robote
schiller Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 bardzo ladna. wiadomo avant felunie tez spox tylko zrob cos z tym grillem a i taki maly tipp. nie myj (lub dawaj myc ) auta zwykla gabka, bo lapie sie w niej kurz i drobne kamyczki i moga one rysowac lakier.
Pelex Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 Dzieki bardzo! nie spodziewałem się tak miłych odpowiedzi. a co do dokładek o których pisze kolega YKK to chodzi o te pod zderzakiem tak? a i gdzie można kupić białe migacze bo na allegro same jakieś diodowe są? Pozdrawiam
schiller Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 biale migacze na allegro tez sa. a jak nie to w dobrych sklepach motoryzacyjnych. a o dodatki to wlasnie te poz zdrzakami chodzi. ale jak bedziesz to robil to by sie tez przydalo progi pomalowac.
Piotrek98igo Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Pelex fajna furka,ale ja bym pozostal jednak przy grilu ze znaczkiem migacze są na allegro dobrze poszukaj
Pelex Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 znajazłem kilka modeli tych migaczy ale jakie bedą lepsze-całe przezroczyste z diodami w środku czy może da się sam klosz wymienić na biały?
Gość spedyt Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Ładny avancik, proponuję zmienić kierunki
trujson Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 pikna i ten kolorek,jak na mojej pogratulowac
kamil21 Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 bardzo ładny kolorek, dobry w utrzymaniu /nie widac kurzu. rowniez zastanawialem sie nad tym kolorem lub srebrnym
Gość rob Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 ciekawa lalunia, chociaż grill bardziej podoba mi się z
rafalekx Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Ładniutka maszynka i silniczek najlepszy jaki może być Wiem co mówię znajazłem kilka modeli tych migaczy ale jakie bedą lepsze-całe przezroczyste z diodami w środku czy może da się sam klosz wymienić na biały? Musisz wymienić całe, bo samego "klosza" nie wymienisz, ale to nie jest droga sprawa, ja kupiłem takie za 7,50 sztuka, chyba... Na allegro oczywiście. Jak coś to mogę wysłać namiar na kolesia od którego kupiłem, pisz na PW. Niżej masz link do mojego autka to sobie zobaczysz jak te kieruneczki wyglądają
Rekomendowane odpowiedzi