David Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 dobra naklejka a masz taka w jezyku dunskim? bo te skandynawy ni hu... nie chca z lewego pasa zjezdzac na autostradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 to juz raczej do naklejek sie nie klasyfikuje...to juz jest prawie plakat PS fajnie mruczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Malin kapelusze zazwyczaj maja juz wade wzroku wiec doczytaja bez problemu:gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 kumam a ta druga vlepa 1.6 exclusiv sport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 nie pasuje bo snake zrobił tak zeby naklejac na szybe od srodka... a potrzebujemy z piotrkiem na klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 aleee przecinak :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 po obróbce wyszło mi 7.9s wiecej filmów bedzie za około godzine najlepszy czas 7.86 coś jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 na wiosne bede chciał ponizej 7 zejsc zoabczymy czy kasa pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pięknie ciągnie U mnie na razie (bez programu na niezestrojonych gratach) ~10s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 bez urazy ale z tym wydechem gorzej niż cieciowóz wyglada to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PP84 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 wygląda na porządną chłopską robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 bez urazy ale z tym wydechem gorzej niż cieciowóz wyglada to auto poprosimy kolege zeby pokazal nam jak powinien wygladac wielkomiejski cieciowoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 bez urazy ale z tym wydechem gorzej niż cieciowóz wyglada to auto B6 stanialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 bez urazy ale z tym wydechem gorzej niż cieciowóz wyglada to auto jak mi znajdziesz w dobrej kasie dokladke z 2,5 albo 1.8 T to bedzie na 2 strony B6 stanialy nie mam go od tygodnia....[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 07:25_________________________________________________ przejazd ze spotu vaginateam wyrazów... czas wykrecony 49.32.... drugi miał 54.xx. Udało sie wygrac z S4, 1.8 TQ, [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 19:13_________________________________________________Kilka fotek z imprezy Uploaded with ImageShack.us [url=http://img22.imageshack.us/i/5f3e36b473f08c4b.jpg/'> [br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 wow ładnie - gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nie podoba mi się jak ten traktor chodzi na tym wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 nie podoba mi się jak ten traktor chodzi na tym wydechu nie znacie sie :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No czegos sie spodziewac 1.6 tak chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 znowu 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 dawno nic sie nie działo... z kasa nie było za ciekawie, w przyszłym tygodniu biore sie za radio 2 Din koszyk jest ramka jest... klimatronik do rzezby. wymieniał ktos głosniki z przodu? chodzi mi o dystanse mdf? http://allegro.pl/dystanse-mdf-audi-a3-od-2003r-a4-od-2001r-165mm-i1363124989.html montował ktos takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi