Michał Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 miałes juz białe podswietlenie zegarów/?? owszem, od '99 były białe
szypki12 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 no kur..... ja mam 99 i mam na czerono wszystko;/
szypki12 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 aaaa dzieki za info bo zaczalem sie niepokoić widzisz ja mam z czerwca.... a Ty z jakiego miesiaca masz swoją??? te białe podświetlenie jest poprostu piękne..
szypki12 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 aha ogólnie bardzo ładna ta twoja a4-reczka, też musze wstawić sobie te ringi w zegary od razu inaczej
aju Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 fiu fiu :gwizdanie: na zimę jak znalazł
Gwerty Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 ile cie taki " kaloryfer" kosztował
Michał Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 fiu fiu :gwizdanie: na zimę jak znalazł przed zimą jak wszystko dobrze pójdzie to paździoch będzie wystrojony ile cie taki " kaloryfer" kosztował zwykły chinol uniwersalny około 400pln
topor Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 fiu fiu :gwizdanie: na zimę jak znalazł przed zimą jak wszystko dobrze pójdzie to paździoch będzie wystrojony ile cie taki " kaloryfer" kosztował zwykły chinol uniwersalny około 400pln drogo;p
Kowi87 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 było brać 18ke :gwizdanie: tym bardziej że u ciebie będzie BRD a co do ceny fakt drogo
MAGIC87 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 zawsze lepszy taki niz schowany za lampa
Michał Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 przed zimą ? ....... po zimie będzie lato a chciałem go mieć na pokładzie przed softem troche maławy.. Jaki jest sens wstawiać 180mm i większy skoro znaczna jego część będzie schowana za zderzakiem? Po co zbędnie powiększać pojemność całego układu (większa pojemność to większy lag, w połączeniu z BRD które i tak później wstaje może być średnio). Powierzchnia tego jest o jakieś 70%większa od ori, do tego będzie dużo lepiej chłodzony, więc powinien wystarczyć było brać 18ke :gwizdanie: tym bardziej że u ciebie będzie BRD a co do ceny fakt drogo drogo, niedrogo ale punkty lansu lecą zawsze lepszy taki niz schowany za lampa otóż to Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 10:19_________________________________________________ FMIC on board
Kowi87 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 tak samo go zmieściłes jak ja u siebie, kratki boczne delikatnie tylko podetniesz, usuniesz jedno mocowanie i z zewnątrz wygląd seryjny, kratki bedziesz musiał na sruby przykrecić :gwizdanie: ja usunąlem wszystkie pionowe słupki za środkową kratką, bo w planie było wymontowanie środkowej kratki(lepiej jeżdził w upalne dni jak miałem rozwalony zderzak) efekt tego był taki że środkowa kratka nie miała sie o co oprzec i trzeba było ją również na śruby złapać
Michał Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 dlatego zostawiłem jedną poprzeczkę, środkowa kratka trzyma się bez zarzutu boczne do podcięcia i na wkręty tak jak mówisz, ale na razie ich nie zakładam... do tego jeszcze lewa lampa do wyregulowania i będzie git
Kowi87 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ja sie rozpedziłem i wycielismy wszystkie 5 sztuk tak jak chciałem(w poprzednim wszystkie były i mi sie nie podobało) no ale nie zwróciłem uwagi na tą kratke własnie, ale mam patencik na nia, wkręce pare wkrętów w dolną krawędź zderzaka i bedzie miał na czym sie blokować, bo obecnie to nawet ciezko to odkręcić :gwizdanie: Teraz nie pogoda to nawet nie ma co sie pytać czy odczułeś jakaś różnice
Michał Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 różnic brak, no może turbo trochę głośniej świszczy aaaaaaa zapomniałbym... w domu czeka na swoją porę ostatni kawałek dolotu z kwasówki
Rekomendowane odpowiedzi