Kowi87 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 A to poszedłeś grubo do końca , ja sobie odpusciłem zastąpienie tej plastikowej rurki,jedyne co to moze pozbede sie tej gumowej eski koło alternatora, materiałzostał wiec jest z czego jeszcze ulepić A jak załatwiłes sprawe od strony turbo -> FMIC
Michał Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 A jak załatwiłes sprawe od strony turbo -> FMIC na razie ori wąż, bo wyspawana rura nie do końca pasowała ale przed montażem BRD mam zamiar tam wstawić łącznik antywibracyjny+kolanko z kwasówki+redukcja silikonowa do turbo 40/51mm taki łącznik: http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=1556
Iverson Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 zimą to ci lód będzie leciał z tego coolera
Michał Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 zimą to ci lód będzie leciał z tego coolera mówisz żeby go przysłonić na zimę?
Kowi87 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Nie ma trgedii zima z coolerem, nie ma żadnych lodów Jak ogarniesz tą strone od turbo jakos konkretnie to obcykaj fotkami bo ja juz 3 razy zmieniałem tą gume ori
Michał Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 :polew: nie no żartuję Pany da radę na którymś kanale klimatronika wyświetlić temp w dolocie? Czy tylko vag? Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 20:32_________________________________________________ a gdyby tak...
Michał Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 to tylko pomysły, bo felgi po tym sezonie idą do malowania chodzi mi jeszcze po głowie srebrny metalik + złoty brokat ...bo polerka nie wchodzi w grę przez dekielki Daszek jak u mnie daszek pomalowany fotoszopem
Michał Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 o jaki daszek chodzi? o dach z VT na pierwszej stronie :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 o jaki daszek chodzi? o dach z VT na pierwszej stronie :gwizdanie: a ja czaję te 5 zdjęć na tej stronie i myślę sobie " o co im chodzi.."
jozek726 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Michal naprawde pieknie czysto i schludnie tak jak lubie nie myslales aby ramke grila zrobic na czarno :?: dzięki na razie ramka zostaje ori, może na przyszły sezon zrobię pakiet black, ale do tego daleko :gwizdanie: aktualnie cierpię na dramatyczny brak mocy i zbyt małe felgi ja mam tak samo fadne to Twoje autko jest
Michał Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 fadne to Twoje autko jest muchas gracias senior Józek rozpórka on board, wujek Mrogal się postarał
mrogal Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 fadne to Twoje autko jest muchas gracias senior Józek rozpórka on board, wujek Mrogal się postarał cacy ,cacy, ale tych podkladek juz nie dajemy, aa i gume se tam pod przewody klimy zaloz grubsza bo ta Ci zaraz przegryzie
Michał Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 spoko, przewód klimy jest odgięty ale że czemu podkładek nie?
Rekomendowane odpowiedzi