HaVoK Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 najzwyklejsza dioda prostownicza http://allegro.pl/dioda-prostownicza-1n5408-kpl-10szt-wys24h-0057-i2015708476.html No i widzisz a gościu mi pokazywał jakieś cuda wianki, w ogóle nie przypominające nawet tych z allegro A ja na elektronice się nie znam i kiwam głową tylko...
Michał Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 A ja na elektronice się nie znam ja też sierpień będzie piękny w tym roku :kox: :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 sierpień będzie piękny w tym roku :kox: :gwizdanie: czyli mówisz, że ładna pogoda ma być w sierpniu:wink4: skąd masz prognozę
medik Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 sierpień będzie piękny w tym roku :kox: :gwizdanie: wiem, wiem
Kowi87 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Marzec też moze byc fajny na nowym kole
Michał Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 jakby kogoś interesowało polerowanie felg - nie róbcie tego :decayed: najpierw trzeba zmatowić grubym papierem lakier i potraktować go jakimś remowatorem jak już spuchnie to zgarniamy plastikową szpachelką, zazwyczaj trzeba powtórzyć kilka razy dostajemy się do gołego alu, wtedy zaczyna się zabawa z papierami ściernymi różnych gradacji, a na koniec filc i pasty (gdzie tam jeszcze do końca ;()
Armi Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Mówisz, że aż tak źle? Zastanawiałem się czy nie pomalować prosiaków ale w końcu stwierdziłem, że je wypoleruję tylko
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 jeszcze kolor auta zmień na brillant black , to bedzie jak na tym filmiku
Michał Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 ale będzie czad ręcznie polerujesz ? nigdy w życiu, ręcznie tylko papier i to tej najmniejszej gradacji - wszystko co później to mechanicznie, a i tak nie ma lekko Mówisz, że aż tak źle? Zastanawiałem się czy nie pomalować prosiaków ale w końcu stwierdziłem, że je wypoleruję tylko jak mi wszyscy mówili, że jest przeyebane to nie wierzyłem u Ciebie przy czarnej budzie polerka będzie wyglądać dużo lepiej jeszcze kolor auta zmień na brillant black , to bedzie jak na tym filmiku będzie drugi film - ze srebrną
Tomasz Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 niestety robota przy polerce to nie lekka sprawa ale efekt końcowy wynagrodzi wsio
Michał Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 ale efekt końcowy wynagrodzi wsio i tego się trzymajmy BTW summertime pikczer
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Mówisz, że aż tak źle? Zastanawiałem się czy nie pomalować prosiaków ale w końcu stwierdziłem, że je wypoleruję tylko :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:powodzenia [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 20:54_________________________________________________ ale efekt końcowy wynagrodzi wsio i tego się trzymajmy BTW summertime pikczer Mówisz, że aż tak źle? Zastanawiałem się czy nie pomalować prosiaków ale w końcu stwierdziłem, że je wypoleruję tylko masz misiu kolorowy na zachete 90% reki cie czeka
Michał Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 walki z kółkami ciąg dalszy, jedna przygotowana do malowania:kox: swirle które widać na zdjęciu z lampą mam zamiar zniwelować finiszowym polerowaniem już po malowaniu wnęk, na tę okoliczność trzeba kupić jakiegoś megłajersa:naughty: to co na foto to efekt zwykłej twardej pasty do polerki alu...
mrogal Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 walki z kółkami ciąg dalszy, jedna przygotowana do malowania:kox:swirle które widać na zdjęciu z lampą mam zamiar zniwelować finiszowym polerowaniem już po malowaniu wnęk, na tę okoliczność trzeba kupić jakiegoś megłajersa:naughty: to co na foto to efekt zwykłej twardej pasty do polerki alu... loffciam
Gracjan Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ja kupiłem MEGUIARS ALL METAL POLISH, zobaczymy co potrafi i czy jest wart swojej ceny
Michał Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 na żywo efekt jest trochę lepszy, mój kalkulator nie robi zdjęć przy jarzeniówkach:facepalm: następne foty będą jak skończę polerować, malować, z założonymi ukrytymi wentylkami, oponami i dekielkami:kox: ---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:53 ---------- Ja kupiłem MEGUIARS ALL METAL POLISH, zobaczymy co potrafi i czy jest wart swojej ceny oooo to widzisz, mów mi na bieżąco jak się ten smalec sprawuje:drunk:
mrogal Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 na żywo efekt jest trochę lepszy, mój kalkulator nie robi zdjęć przy jarzeniówkach:facepalm:następne foty będą jak skończę polerować, malować, z założonymi ukrytymi wentylkami, oponami i dekielkami:kox: ---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:53 ---------- Ja kupiłem MEGUIARS ALL METAL POLISH, zobaczymy co potrafi i czy jest wart swojej ceny oooo to widzisz, mów mi na bieżąco jak się ten smalec sprawuje:drunk: jak Ci motywacja spada to sobie wlacz wogole napierasz cialem ? :D:D:D
Michał Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 oglądam przed każdym wyjściem do garażu:polew:
Rekomendowane odpowiedzi