slaweq Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Kurde, trzeba było handlować tymi dwójkami Najlepiej licytacja
poziek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie: zakurzony strych, brudno, ciemno, z wyposażenia jedynie zapchlona skóra dzika - VIP-room - ot warszawskie standardy :polew:
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 zakurzony strych, brudno, ciemno, z wyposażenia jedynie zapchlona skóra dzika - VIP-room - ot warszawskie standardy :polew: Zazdrośnik
wypsiu Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 czyli jest tak,kto jedzie z dziećmi,ma własny pokój,tak ...więc proszę o dwójeczkę :gwizdanie:,będę miał w torbie parę milionów potencjalnych dzieci,dziękuje Kłamstwo Ostatnio pisałeś mi że się już wystrzelałeś i z h*ja zrobiła się purchawka walisz powietrzem że mógłbyś na basenie dzieciom zabawki pompować Tak że z Tomeksem można dzielić pokój nie stwarza żadnego zagrożenia....
Tukan Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 czyli jest tak,kto jedzie z dziećmi,ma własny pokój,tak ...więc proszę o dwójeczkę :gwizdanie:,będę miał w torbie parę milionów potencjalnych dzieci,dziękuje Kłamstwo Ostatnio pisałeś mi że się już wystrzelałeś i z h*ja zrobiła się purchawka walisz powietrzem że mógłbyś na basenie dzieciom zabawki pompować Tak że z Tomeksem można dzielić pokój nie stwarza żadnego zagrożenia.... :polew: No ale jak pierdyknie powietrzem to tez moze byc niebezpieczne
Pingvin Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jak taki jak ta pani z reklamy leku na przeziębienie to ja nie podchodzę... :polew:
mydlo Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 czyli jest tak,kto jedzie z dziećmi,ma własny pokój,tak ...więc proszę o dwójeczkę :gwizdanie:,będę miał w torbie parę milionów potencjalnych dzieci,dziękuje Ostatnio mówiłeś że strzelasz ślepakami :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kokos Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie: :polew: :polew: 1MX1,5M POWIERZCHNI I Z JEDNEJ STRONY SCHODY NA GORE A Z DRUGIEJ NA DOL A NA SRODKU CZLOWIEK-GUMA Z NADARZYNA :polew:
andegrand Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 na 80 % NIE DOSTANE WOLNEGO SPRZEDAM 2 MIEJSCA 16 MARCA ROZMOWA Z KIEROWNIKIEM ALE CIENKO TO WIDZE :bicz3: DOBRA CENA :> CHYBA OSTATNIE 2 MIEJSCA KONTAKT <pw,gadu,kom 781888355>
Norbi Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Jarko jak chłopaki chcą dwójki to im daj. A żony wyślij do mojego VIP-roomu :gwizdanie: :polew: :polew: 1MX1,5M POWIERZCHNI I Z JEDNEJ STRONY SCHODY NA GORE A Z DRUGIEJ NA DOL A NA SRODKU CZLOWIEK-GUMA Z NADARZYNA :polew: Taaa gdzieś mam fotki tego salonu
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 przyjaciele i paparazzi Oj tam oj tam :naughty:
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 przyjaciele i paparazzi powinien być zkaż robienie zdjęć na zlotach- przynajmniej od 20 do 10 rano :gwizdanie: nie dotyczy to wszystkich... :gwizdanie:
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nic się nie poradzi paparazzi są wszędzie a gwiazdy się fotografuje
poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nic się nie poradzi paparazzi są wszędzie a gwiazdy się fotografuje masz rację [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:03_________________________________________________ powinien być zakaz robienie zdjęć na zlotach- przynajmniej od 20 do 10 rano :gwizdanie: jak trafisz do własnego łóżka to nei masz się o co martwić :naughty:
poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jak trafisz do własnego łóżka to nei masz się o co martwić :naughty: ja tam się wolę martwić- mimo że zawsze trafiam do swojego łóżka oby twoje koleżanki z klubu miały z tym problem niejednokrotnie :kox:
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 powinien być zakaz robienie zdjęć na zlotach- przynajmniej od 20 do 10 rano :gwizdanie: Oj tam oj tam
oZiX Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jak trafisz do własnego łóżka to nei masz się o co martwić :naughty: ja tam się wolę martwić- mimo że zawsze trafiam do swojego łóżka jak coś to Cie pokieruje
Rekomendowane odpowiedzi