Vienio Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Witam chcialem sie pochwalic moja A4 1.8 ...mile widziane opinie Wyposazenie: XENON Gas sekwencja na gwarancji Klimatronic El. szyby El. lusterka Alufelgi 16" Posiada sportowe lekko obnizone zawieszenie gwintowane Oto i ona...
Smoczyca Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Śliczna, wypucowana i zadbana Tylko te światła tylne nie podobają mi się, ale to jest tylko i wyłącznie kwestia gustu, o którym się nie dyskutuje : )
malcolm25 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Ladna furka. Tylko ty tam chyba nie masz xenonu, a jesli tak to szybko zakladaj spryskiwacze w zderzak bo z tego co wiem to lampy ksenonowe musza miec homologacje i spryskiwacze. Inaczej beda problemy z policja. A te lampy sam zakladales czy juz takie kupiles?
Szewczenko7 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 ladna szkoda ze nie TDI-k i ten spojler raczej no wywalenia
kamil21 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 dokladnie ladna furka, zadbana ale ten gaz ajjjj
Pelex Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Ciekawa ale fele musisz zmienić są bezpułciowe liczniki super tez planuje wrzucić takie coś do mojej
Piotrek98igo Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 bardzo ładnie sie prezentuje chce tez takie lampki na tył zalozyc
Gość spedyt Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Ładna Audiczka, przy gwintowanym zawieszeniu pokusiłbym się na większe felgi
Gość Goodspit Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Piękna jest tylko jest jeden minusik - a mianowicie....gasssss.....
ykk Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Juz chyba kiedys widzialem to auto.. Ale nie moge sobie przypomniec dokladnie gdzie..
petrus Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Naprawde zadbana fura, lampy z tyłu naprawde bajer
cayenne Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Spojler nie pasuje.Wg mnie psuje całą sylwetkę. Zegary i przednie światła super. Poza tym cacy
Vienio Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 co do tylnych lamp to jak kupilem to juz miala zalozone, mi osobiscie tez sie podobaja ...gust wiem ze niektorzy nie lubia gazu, no ale jak dla mnie to bez roznicy, a nawet i lepiej bo taniej. co do xenonow, to trzeba miec homologacje i spryskiwacze? jesli tak to gdzie to mozna zalatwic?
rafalekx Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Ładna niunia! Jak widzę sreberko z wymienionymi lampami przednimi to aż mnie nosi... Chyba muszę wyskubać parę złotych na taki zabieg w moim sreberku Pozdrawiam!
malcolm25 Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Co do xenonow to powinien byc zderzak ze spryskiwaczami, taki byl seryjnie montowany w S4 i RS4 ale widzialem tez w kilku po lifcie wiec pewnie dostaniesz bez wiekszych problemow. Co do homologacji to chodzilo mi o to ze lampy powinny miec homologacje, czyli powinne byc dopuszczone do uzytku. Z tego co sie orientuje to zeby w ze zwyklych lamp przerobic na xenon potrzebne jest oprocz spryskiwaczy i lamp z homologacja przerobienie nieco elektryki, a scislej napiecia na lampy bo xenon potrzebuje wiekszego. No chyba ze ty nie masz xenonu tylko zwykle lampy soczewkowe. Zobacz czy masz np. przetwornice, jesli tak to sa xenony. Poszukaj na forum bo widzialem kilka tematow na ten temat. A tak na marginesie podobaja mi sie te ramki dookola zegarow. Sam robiles czy juz z takimi kupiles?
TTom3k Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 SLICZNA! Jedyne co bym w niej zmienil to jakies kozackie alusy np s-line: Chyba ja niedawno kupiles bo widzialem ja na allegro ;]
Rekomendowane odpowiedzi