Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ciekawe kto je robił :gwizdanie: Furka w realu prezentuje się naprawdę fajnie Wrzuć filmik jak się za***iście kręcą felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Elegancko wygląda ten felunek :> mocna ściema szyb by sie przydała dzieki sciemy szyb niebedzie jak bym sie decydowal to wszystkie 30% czyli najslabiej ale niejestem zwolennikiem takich zeczy [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 15:39_________________________________________________ Ciekawe kto je robił :gwizdanie: Furka w realu prezentuje się naprawdę fajnie Wrzuć filmik jak się za***iście kręcą felgi Filmik wrzuce ale musze po ucinac dwie pozdostalem Audice heh dzieki [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 15:40_________________________________________________Nowe foty nowe lampki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Odrazu lepiej z tymi zespolonymi auto odmłodniało te 4 lata co najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 większa gleba + wywalenie chromów :gwizdanie: ale w nocy auto na drodze prezentuje się fajnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 nooo powiem ci fura sie prezentuje fajne alu przod wezszy tyl szerszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ostatni nachodza mnie dziwne pomysly... co myslicie nad takimi kolarami felg w B5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ostatni nachodza mnie dziwne pomysly... co myslicie nad takimi kolarami felg w B5?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ostatni nachodza mnie dziwne pomysly... co myslicie nad takimi kolarami felg w B5?? :gwizdanie: tak wiem twoje zdanie juz znam w Komis ja dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 eee, lepiej pomyśl nad jakimś ori 18" i zderzaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 gdyby autko mialo czarny kolor to ladnie by to wygladalo, a tak to jakos tak dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 zieleń + chromy na drzwiach ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Powiedz mi te twoje tylnie to sa takie jak moje czy te ciemniejsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Taka tam nowa pier**la Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 egon47 jak będziesz miał możliwość to ustaw się na kreskę (ze zdrowym) 2.8 30V 193KM też w ośce, ciekawy jestem wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Kriss kilt :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Zapodaj taka fele jak keżor miał :kox: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t79609.0.html;highlight=ke%C5%BCor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 egon47 jak będziesz miał możliwość to ustaw się na kreskę (ze zdrowym) 2.8 30V 193KM też w ośce, ciekawy jestem wyniku Jak mialem serie to sie ustawilem z 2.8 174KM:) I mam świadkow ze 2.8 dostalo baty [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 15:14_________________________________________________ Zapodaj taka fele jak keżor miał :kox: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t79609.0.html;highlight=ke%C5%BCor bardzo ta fela mi sie podobala :gwizdanie: ale kupilem rok temu Borbety i mi sie podobaja i juz niebede zmienial [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 15:15_________________________________________________New Foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 egon, ściągaj te sreberka z auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To samo miałem powiedzieć - zrywaj chrom na metry. Szczególnie ten z boków drzwi bo kiepsko to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 egon, ściągaj te sreberka z auta Jak Kowi sciagnie chlapacze i hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi