pitman Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ile siana taki daszek bo fajnie wygląda i kto to robi kamei?
Tomasz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie wiem czy da sie, własnie kiedyś czytałem o tych przykręcanych na sruby, to pewnie mozna sciagnać ta seryjną blende, tylko trzeba by tapicerke zdemontowac i zobaczyc Po tej fotce widze że raczej ta sama długosć widziałem gołą klapę i raczej jest to nie rozłączna część, pewnie tylko 4 dziury i po bólu, z czasem pewnie poszli po rozum do głowy i stwierdzili że klejem też bdb trzyma, całkiem inaczej teraz avancik wygląda
Kowi87 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ile siana taki daszek bo fajnie wygląda i kto to robi kamei? tomasz ma fabryczny a laminat od 70zł w góre :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 11:46_________________________________________________ Nie wiem czy da sie, własnie kiedyś czytałem o tych przykręcanych na sruby, to pewnie mozna sciagnać ta seryjną blende, tylko trzeba by tapicerke zdemontowac i zobaczyc Po tej fotce widze że raczej ta sama długosć widziałem gołą klapę i raczej jest to nie rozłączna część, pewnie tylko 4 dziury i po bólu, z czasem pewnie poszli po rozum do głowy i stwierdzili że klejem też bdb trzyma, całkiem inaczej teraz avancik wygląda trzeba by znaleźć fotke ori RSa czy ten daszek też minimalnie odstaje
Tomasz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ile siana taki daszek bo fajnie wygląda i kto to robi kamei? w ASO 1000zł, ja kupiłem za trochę inną kwotę [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 11:48_________________________________________________ Ile siana taki daszek bo fajnie wygląda i kto to robi kamei? tomasz ma fabryczny a laminat od 70zł w góre :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 11:46_________________________________________________ Nie wiem czy da sie, własnie kiedyś czytałem o tych przykręcanych na sruby, to pewnie mozna sciagnać ta seryjną blende, tylko trzeba by tapicerke zdemontowac i zobaczyc Po tej fotce widze że raczej ta sama długosć widziałem gołą klapę i raczej jest to nie rozłączna część, pewnie tylko 4 dziury i po bólu, z czasem pewnie poszli po rozum do głowy i stwierdzili że klejem też bdb trzyma, całkiem inaczej teraz avancik wygląda trzeba by znaleźć fotke ori RSa czy ten daszek też minimalnie odstaje dokładnie
pitman Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ile siana taki daszek bo fajnie wygląda i kto to robi kamei? w ASO 1000zł, ja kupiłem za trochę inną kwotę [br] domyślam się kiedyś szukałem takiego daszku ale same laminaty na allegro
krzysiek23 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ile siana taki daszek bo fajnie wygląda i kto to robi kamei? w ASO 1000zł, ja kupiłem za trochę inną kwotę [br] domyślam się kiedyś szukałem takiego daszku ale same laminaty na allegro mam na aucie ori z klapa i mam drugi luzem tez ori...ori daszek jest na 4 sruby przykrecany i lezy idealnie z klapa jak sie go sciagnie klapa wyglada normalnie jak w a4 tyle ze z dziurami.....ceny nowego zabijaja ....pstryknal bym foto ale auto jest w poprawkach i stoi w pl...
M.Audi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ffffuu ale nuda hoho jak byly nowe to tak fajnie nie wygladaly
Tomasz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 wystarczy na ten sezon na pewno
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ffffuu ale nuda wójek co tam kminisz z tym frontem US? , bedziesz miał jakieś fanty?
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ffffuu ale nuda wójek co tam kminisz z tym frontem US? , bedziesz miał jakieś fanty? mam dwie lewe lampy znajdz prawa i mamy komplet lub z dwoch lewych zrobie prawa i lewo ale bedzie podrzezbione deko :gwizdanie:
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ffffuu ale nuda wójek co tam kminisz z tym frontem US? , bedziesz miał jakieś fanty? mam dwie lewe lampy znajdz prawa i mamy komplet lub z dwoch lewych zrobie prawa i lewo ale bedzie podrzezbione deko :gwizdanie: przełożysz obrysa do lampy EU?
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ffffuu ale nuda wójek co tam kminisz z tym frontem US? , bedziesz miał jakieś fanty? mam dwie lewe lampy znajdz prawa i mamy komplet lub z dwoch lewych zrobie prawa i lewo ale bedzie podrzezbione deko :gwizdanie: przełożysz obrysa do lampy EU? no moze byc tak albo prawa EU przerobie na wzor USA
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ffffuu ale nuda wójek co tam kminisz z tym frontem US? , bedziesz miał jakieś fanty? mam dwie lewe lampy znajdz prawa i mamy komplet lub z dwoch lewych zrobie prawa i lewo ale bedzie podrzezbione deko :gwizdanie: przełożysz obrysa do lampy EU? no moze byc tak albo prawa EU przerobie na wzor USA no ja właśnie szukam na all, tych lampek ale posucha straszna, musze namówić kuzyna na podmianke z US na Eu Tomasz te fotele to mmm
P-U-M-A Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 No ja już się ciesze na sezon Letni powoli.
Rekomendowane odpowiedzi