jesper74 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 No i zamontowalem leda dzis podmienilem zwyklego na leda I co sie stalo -po wlozeniu orginalnej plytki 2014 upgrade systemu do 220 -brak wzkazan na fisie -strzalka mapy aktualzuje sie podczas jazdy co okolo 10sek-nic plynnie -nie zlacza i wylacza sie po kluczyku tylko galka mozna uruchomic Na zwyklym bylo cacy
jesper74 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Prosze jasniej bo ciagle sie ucze Bart-S mi kiedys montowal i smigalo super do dzis ale to navi ma cos nie tak
turbobastard Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Na poczatku tego watku masz objasnione kodowanie navi.
adrian92 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 koledzy skąd najlepiej kupić kluczyki do wyciągnięcia navi? zakupiłem sobie zestaw od wosz'a do rozbudowy o tuner i czeka na montaż
turbobastard Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Aso, tych z ebaya nie kupuj bo sa na nic
adrian92 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bartek, orientujesz się jak cenowo wygląda to w aso?
turbobastard Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 chlopaki czy przy przejsciu z symphony 2 na rnse trzeba uziemiac jakis pin od bose zeby wylaczyc jakis wewnetrzny wzmacniacz ktory przez to chodzi caly czas grzejac rnsa?
Tom A4 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 zerknij tu Audi B7 S4 DIY: Symphony II+ to RNS-E Installation
jozek726 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Najlepiej w ASO dokładnie, najlepsze są w ASO inne gówno warte, tylko palce sobie można pokaleczyć
turbobastard Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 zerknij tu Audi B7 S4 DIY: Symphony II+ to RNS-E Installation Tak tylko ze to przejscie z Symphony II+ z quadlockiem ja mialem bez + i quadlocka wiec musialem dokupic adaper bo byly tam tylko dwie wtyczki z tylu starego radia
Nunas69 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam. Jakiś czas temu kupiłem Rns-e na ebayu niestety sprzedający nie załączył do niej pinu. Sprzedający nie dopisywał na emaile wiec użyłem programu do odczytu pinu. Zamontowalem w aucie i wszystko ładnie smiga. Ostatnio wypaliłem płytę z mapami 2014 i w momencie kiedy ja wrzucam nic się nie dzieje jedynie wyświetla się software update 650. Dodam, ze opcjach widnieje SW-X Moje pytanie czy muszę wgrać vim hack a pózniej soft sw650 jak kolega w poprzednim poście? Jeśli tak, to ma ktoś moze sprawdzony soft i się podzieli? Pozdrawiam..
turbobastard Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Po co vim hack? Widocznie zle wypaliles plyte, te navki bywaja wybredne co do kopii.
Grzehu Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mam pytanko Mam kartę 2GB z muzyką wsadzoną do RNS-e (nie led) Wyobraźmy sobię że na karcie mam 2 foldery 1 > normalna muzyka, pliki po 5-10MB, mp3 2 > muzyka nagrana z radia , pliki 200 - 300MB, mp3 pytanie dlaczego nie chce czytać 2 katalogu ? jest gdzieś jakaś rozpiska jakie pliki powinny być ?
Slawek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam. Jakiś czas temu kupiłem Rns-e na ebayu niestety sprzedający nie załączył do niej pinu. Sprzedający nie dopisywał na emaile wiec użyłem programu do odczytu pinu. Zamontowalem w aucie i wszystko ładnie smiga. Ostatnio wypaliłem płytę z mapami 2014 i w momencie kiedy ja wrzucam nic się nie dzieje jedynie wyświetla się software update 650. Dodam, ze opcjach widnieje SW-X Moje pytanie czy muszę wgrać vim hack a pózniej soft sw650 jak kolega w poprzednim poście? Jeśli tak, to ma ktoś moze sprawdzony soft i się podzieli? Pozdrawiam.. Ten program do odblokowania RNS-E uszkadza ori soft, trzeba zrobić downgrade w kanale 97 adaptacji i wgrać softa z mapy (musi być prawidłowo nagrana). I wszystko jest jest ok. Mam pytanko Mam kartę 2GB z muzyką wsadzoną do RNS-e (nie led) Wyobraźmy sobię że na karcie mam 2 foldery 1 > normalna muzyka, pliki po 5-10MB, mp3 2 > muzyka nagrana z radia , pliki 200 - 300MB, mp3 pytanie dlaczego nie chce czytać 2 katalogu ? jest gdzieś jakaś rozpiska jakie pliki powinny być ? RNS-E ma jakieś ograniczenia w plikach, nie pamiętam dokladnie jakie, ale takich dużych plików nie odczyta.
Grzehu Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Właśnie wiem że ma dlatego chciałem te ograniczenia poznać, jak ktoś coś wie niech napisze .
Nunas69 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki za szybka odpowiedz. Czy mogę zrobić tego softa z oryginalnej płytki która mam z 2008r?
Slawek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki za szybka odpowiedz. Czy mogę zrobić tego softa z oryginalnej płytki która mam z 2008r? Może być jak najbardziej, ale tylko z ustawieniem downgrade wgra soft
Nunas69 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ok, dziś wieczorem spróbuje.. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi