Misiek69 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 czyli radio FM nie bedzie dzialalo poprawnie ?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Czestotliwosc bedzie co 0.2 Nie pamietam czy gdzies to sie przestawia kompem czy trzeba dac radyjko do specjalisty co sie zajmuje przestrajaniem
Misiek69 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 aha, czyli rozumiem, ze nie ma problemu, zeby wgrac europejski soft i odpowiednio radio przestroic ?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 aha, czyli rozumiem, ze nie ma problemu, zeby wgrac europejski soft i odpowiednio radio przestroic ? Kumpel to robil Napisz do WITT33 to ci podpowie
pocas Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Można jakoś wymusić by FIS przewijał nazwę piosenki?
michael130 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 czy ktoś rozwiązał juz ten temat przytoczę treśc od kolegi z forum : ;Szukam odpowiedzi na to czy da się zmienić ustawienia samego suba za pomocą vaga? Posiadam RNS-E + bose i uważam że gra to bardzo słabo mało przejrzyście i brak basu. Nie wiem czy tak mam bose czy coś u mnie jest nie tak? Udało mi się obudzić i to nawet dosyć dobrze suba z tyłu wyjmując z wtyczki B Pin 7 kabelek kodowanie do masy (tylko w przypadku bose), teraz muzyka gra o wiele lepiej i konkretny bas, tylko RNS-E jak podłączam się do niej vagiem pokazuje błędy przerwa w obwodzie na wszystkich 4 głośnikach i niepoprawny pin czy coś takiego, oraz bluetooth zaczał głośniej gadać i nie można go przyciszyć. Dlatego zastanawiam się czy może tak zostać, ale najlepiej było by obudzić jakoś suba za pomocą vaga; I pytanie czy po odłączeniu pinu bose nie pogarszają się tony wysokie
wrclaguna Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 czy ktoś rozwiązał juz ten temat przytoczę treśc od kolegi z forum : ;Szukam odpowiedzi na to czy da się zmienić ustawienia samego suba za pomocą vaga? Posiadam RNS-E + bose i uważam że gra to bardzo słabo mało przejrzyście i brak basu. Nie wiem czy tak mam bose czy coś u mnie jest nie tak? Udało mi się obudzić i to nawet dosyć dobrze suba z tyłu wyjmując z wtyczki B Pin 7 kabelek kodowanie do masy (tylko w przypadku bose), teraz muzyka gra o wiele lepiej i konkretny bas, tylko RNS-E jak podłączam się do niej vagiem pokazuje błędy przerwa w obwodzie na wszystkich 4 głośnikach i niepoprawny pin czy coś takiego, oraz bluetooth zaczał głośniej gadać i nie można go przyciszyć. Dlatego zastanawiam się czy może tak zostać, ale najlepiej było by obudzić jakoś suba za pomocą vaga; I pytanie czy po odłączeniu pinu bose nie pogarszają się tony wysokie Moze ten temat cos pomoze w sprawie BOSE http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=93747.480
agoonzo Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 mam szybkie pytanko, pewnie już gdzieś to było, ale ciężko znaleźć tą informację :/ otóż jechałem dzisiaj w trasie na navi ,miałem wyświetlane informację z rns na fisie, ale chciałem sprawdzić spalanie, wcisnąłem przycisk reset na manetce i pokazały się informacje z kompa, ale po tym już nie mogłem wrócić do opcji nawigacji na fis .Myślałem, że po wyłączeniu auta i navi wszystko wróci do normy, ale niestety w drodze powrotnej po wprowadzeniu nowej trasy nie miałem już wyświetlanych informacji z navi na fis jak to włączyć z powrotem ?
barrowiec1 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 mam szybkie pytanko, pewnie już gdzieś to było, ale ciężko znaleźć tą informację :/ otóż jechałem dzisiaj w trasie na navi ,miałem wyświetlane informację z rns na fisie, ale chciałem sprawdzić spalanie, wcisnąłem przycisk reset na manetce i pokazały się informacje z kompa, ale po tym już nie mogłem wrócić do opcji nawigacji na fis .Myślałem, że po wyłączeniu auta i navi wszystko wróci do normy, ale niestety w drodze powrotnej po wprowadzeniu nowej trasy nie miałem już wyświetlanych informacji z navi na fis jak to włączyć z powrotem ? Na zapalonym silniku wyłącz i włącz RNS-a... wróci
agoonzo Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Na zapalonym silniku wyłącz i włącz RNS-a... wróci smiley dzięki wielkie
Młody_drog Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Potwierdzam, przy zwykłym concercie na płyty rolka zmiany utworu działa
Misiek69 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 W pierwszym poście w pkt 9 jest informacja o malej navi i dokupieniu "przedluzacza", jezeli pod pojeciem malej navi mowi sie o bns 5.0 to powyzszym punkt jest kompletna bzdura, majac radio bns instalacja jest dokladnie taka sama, pytanie tylko co autor mial na mysli piszac mala navi
cool506 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 W pierwszym poście w pkt 9 jest informacja o malej navi i dokupieniu "przedluzacza", jezeli pod pojeciem malej navi mowi sie o bns 5.0 to powyzszym punkt jest kompletna bzdura, majac radio bns instalacja jest dokladnie taka sama, pytanie tylko co autor mial na mysli piszac mala navi Pewnie chodziło o rns-d kolego :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 13:56_________________________________________________A raczej o "małą Navi " sterowaną panelem w tunelu a wyswietlana na fisie, wspołpracuje ona ze zwykłymi radiami concert itp.
Misiek69 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a czy ktos jest w stanie mi powiedziec jaka jest roznia miedzy rns-e z literka C z 2004 roku, a np. z literka T z 20007, albo koncowka K ? Czy jest w ogole jakas istotna roznica ? np w jakosci uzytego procesora do dzwieku, albo niezawodnosci lasera, ktory jak wiadomo lubi w tych urzadzeniach padac ...
Brysio Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 c moze byc bez wersji HIGH wiec sie nie da zrobic sds np
Misiek69 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 komunikatow glosowych akurat nie uzywam, czy jest jeszcze jakas inna istotna dysfunkcja ?
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 komunikatow glosowych akurat nie uzywam, czy jest jeszcze jakas inna istotna dysfunkcja ? RNS E w rocznikach 2004-2006 niektore miały problemy z mechanizmem oraz z laserem
Misiek69 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 a teraz najwazniejsze pytanie jak z jakoscia dzwieku, mialem na testy dwie nawgiacje z literką C na końcu i z literką T. Wydaje mi się, że jakość dźwięku była lepsza w T, czy może tak być ?
miodzio Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 a teraz najwazniejsze pytanie jak z jakoscia dzwieku, mialem na testy dwie nawgiacje z literką C na końcu i z literką T. Wydaje mi się, że jakość dźwięku była lepsza w T, czy może tak być ? mało prawdopodobne
Misiek69 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 mam problem kupilem zupelnie nowa navi rns-e i nie dziala mi poprawnie mikrofon :/ navi laczy sie z telefonem, mnie slychac, ale ja nic nie slysze :/ ewidentnie problem z mikrofonem, czy moze to byc problem sprzetowy ( np. uszkodzony pin ) czy raczej kwestia zakodowania radia/odkodowania funkcji ?
Rekomendowane odpowiedzi