martinez Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 w pewnym momencie jechałeś w obstawie pomiedzy dwoma A8 ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ---------- cos ode mnie : http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/08-08-2013-spot-audi-most-pionierow-a3-a4-a6-a8-fotorelacja-martinez-282769/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 w pewnym momencie jechałeś w obstawie pomiedzy dwoma A8 ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ---------- cos ode mnie : http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/08-08-2013-spot-audi-most-pionierow-a3-a4-a6-a8-fotorelacja-martinez-282769/ Dzieki za foty Martinez czekam na kolejne bo fotopstryków było wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Oo ale ladna frekwencja. Szkoda, ze slabo stoje z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 cos ode mnie : http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/08-08-2013-spot-audi-most-pionierow-a3-a4-a6-a8-fotorelacja-martinez-282769/ Super fotorelacja Fajne ujęcia i super technicznie! Kolejnym razem faktycznie trzeba będzie najpierw myjnię odwiedzić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No ładnie, ale mi znowu się nie udało dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 To jak z tym weekendowym spotem pisze się ktoś?? Sobota albo niedziela. Mi to obojętnie. Choć będąc w niedziele będę miał więcej czasu na spokojne złożenie wnętrza auta po zmianie na recaro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja się piszę Panowie, niedziela godzina 20 na wałach ?? denveco: muszę zobaczyć co masz pod machą, planuje mała modernizację na V6 i manuala jak mi automat padnie ( ponad 200 tys wiec lada dzień ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 może i ja zawitam w niedzielę o ilę będę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Czyli wstępnie umawiamy się na niedziele 11.08 godz 20 wały chrobrego zjazdowa kostka brukowa. Obecność obowiązkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witajcie. Jest do was wielka prośba ale żeby nie zaśmiecać wrzucę tylko link: http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/awaria-auta-prosba-pomoc-282849/#post3714711 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Czyli wstępnie umawiamy się na niedziele 11.08 godz 20 wały chrobrego zjazdowa kostka brukowa. Obecność obowiązkowa JA raczej nie dam rady. Dziś mam wesele a jutro poprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 zachalny w niedziele o 20 nie bedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zobaczę może dam radę zajechać w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja w niedziele jestem dostępny jak coś ;d czekam na koordynaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ja też postaram się wpaść Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ja tez będę to co wały czy tam gdzie ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Gdzie i o której robicie dzisiaj spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wały są już przejezdne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 dzisiaj o 20 na wałach chrobrego na chwilę obecną ja może też zawitam dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 z tego co wiem wały są nie przejezdne dziś !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi