Gość nuti Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam Przeglądałem sobie allegro i znalazłem taką ofertę http://moto.allegro.pl/item201626598_audi_a6_a4_coupe_cabrio_na_nowy_duzy_grill.html powiem szczerze koledzy jesli A4 z 98 moze tak wyglądać to nieźle Co o tym sądzicie, czy warto wywalać tyle kasy ?
schiller Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 definitywnie NIE!!! wyglada jak mrowkojad :polew:
Gość rob Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 tak jak schiller pisze, coś tu nie gra
wojtas-audi Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 jak to mowią z gówna bata nie ukrecisz Zobacz sobie do Iceman-a - tak powinna wygladac
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 wyglada jakby na orginalny zderzak założyli jeszcze jeden ja to strzelam na taki Tjuning
marcin j Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 wyglada jakby na orginalny zderzak założyli jeszcze jeden ja to strzelam na taki Tjuning heh, i b5 też strzela
cayenne Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Przednie reflektory, ich kształt w zupełności nie pasujądo całości...
Gość nuti Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 No fakt niby jest OK ale coś tu brakuje, jednak jak kolega napisał " z gówna bata nie ukręcisz" - miła racje.
TTom3k Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Widzialem kiedys na allegro b5 w sedanie z tym grillem i wygladal....niezbyt ciekawie ;/ jak juz zmieniac to trzeba nowe lampy maske blotniki ..a tak to lipa
ykk Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Po Tarnowie jezdzi taka A4 B5 Avant w kolorze bordo z takim grillem.. Rzuca to sie w oczy.. ale czy to ladne? Mi za bardzo to sie nie widzi.. Robic nowy model ze starego..
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Widziałem ostatnio B5 z maską i grilem z B6 naprawdę ciekawie wyglada a co do tej propozycji zmian na duże grile hm..... trzeba było by zobaczyć na żywo takie autko ze zdjec cięzko powiedzieć
Gość spedyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Najlepiej oceniać na żywo, ze zdjęć wygląda niezbyt Skoro ktoś to robi to są zwolennicy takiego tuningu, kwestia gustu
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 :foch: :foch: :foch: jeżeli cokolwiek robić z przodem B5 to przerabiac na rs4 Całe b7 czy przód czy tył jest dla mnie osobiścię kupą. Czekam na B8
Gość Murzyn Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nawet jakby to na zywo wygladalo niezle, to halooo 2,5k pln. Wybieram FMIC+program
Gość davido31 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 już kiedys dawałem te zdjęcie grila w a4 b5 i np. mnie sie podoba.grubaśny grilek grubaśnie zrobiony.dlatego zapodam jeszcze raz bo akurat o ten sam klimat tu chodzi.
Yelo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 I tutaj jest to zrobione w miarę ładnie, problem leży raczej w kosztach. Zmiana samego grilla wyjdzie tylko na gorsze...
saintadamus Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 no faktycznie na tej fotce wygląda już dużo lepiej ale to też przez to że cała fura sie zupełnie inaczej prezentuje
Dibo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 :foch: :foch: :foch: jeżeli cokolwiek robić z przodem B5 to przerabiac na rs4 Całe b7 czy przód czy tył jest dla mnie osobiścię kupą. Czekam na B8 Też jestem tego samego zdania. B7 zwalili a Ty chcesz piękną B5 na to przerabiać Weź lepiej zainwestuj w zderzaczek od RS4 a efekt będzie lepszy
Rekomendowane odpowiedzi