TTom3k Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam Ponizej przedstawiam wam moja fure ktora posiadam juz 6 miesiecy Ogolnie jestem bardzo zadowolony chociasz silniczek moglby byc mocniejszy. Do tej pory przyciemnilem szybki i zapodalem 17" alusy. W planach mam zamiar zmienic przednie lampy na valeo po 2 lifcie,kierunki boczne, chromowane lusterka(in-pro), pomalowanie dokladek a reszte czas pokaze i $ Jakies propozycje, sugestie co do zmian mile widziane! Skomentujcie ta Tak wygladala zaraz po kupnie: A tak wyglada teras: Maly lifting Gleba -35/-35 Zastanawiam sie jeszcze powaznie nad ciemnymi swiatlami z ledami do przodu lub FK z ringami ...ktore lepsze ?
petrus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Naprawde zadbany Avancik, fajne aluski, nowe lampki z przodu i jest cacy
Gość rob Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 ciekawy avancik, jak wprowadzisz zmiany to zapodaj fotki dla bezpieczeńswa zamaskuj nr. rejestracji
rafalekx Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Bardzo ładna maszynka Sreberko i avancik tak jak moja Dotychczasowe zmiany bardzo na +, ale polecam jeszcze jakąś lekką glebę No i życzę udanych dalszych modyfikacji
Gość spedyt Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ładny avancik, do planowanych zmian dorzuciłbym zmianę kierunków
marinero Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Noooo Piekna sztunia!! zycze przyplywow kaski na dalsze mody!!
Tony Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 No nawet ciekawie się prezentuje, mimo że Avant Oprócz tego co koledzy już pisali, to przydałyby się jeszcze relingi w chromie i będzie miód. Pozdr.
wit.s Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dla mnie bomba. Wrzuć foty do galerii felg - chyba sobie kupię takie same. Wyglądają całkiem, całkiem
ykk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Bardzo ladnie! A po planowanych zmianach to dopiero bedzie.. Teraz juz wiem za jaka patrzec w Tarnowie..
saintadamus Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 no avancik rządzi i to jeszcze srebrny z ciemnymi szybkami przednie też lekko ściemniłeś ?? przydało by sie troche gleby
Piotrek98igo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 felga jak najbardziej kierunki zmień na białe
TTom3k Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2007 dla bezpieczeńswa zamaskuj nr. rejestracji Sie robi Zmień mieszek. Najpierw zewnatrz pozniej wewnatrz no avancik rządzi i to jeszcze srebrny z ciemnymi szybkami przednie też lekko ściemniłeś ?? przydało by sie troche gleby Tak przednie sa lekko sciemnione(wbrew prawa) a gleba moze w nastepnym roku Ciesze sie ze podoba Wam sie autko Wszystkie zmiany bede pokazywac na forum:) Pewnie w najblizszym czasie zmienilbym soczewy valeo itd...ale zastanawiam sie nad instalacja gazowa BRC Sequent 24.
Hincó Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zmień mieszek. Najpierw zewnatrz pozniej wewnatrz Ciesze sie ze podoba Wam sie autko Wszystkie zmiany bede pokazywac na forum:) Pewnie w najblizszym czasie zmienilbym soczewy valeo itd...ale zastanawiam sie nad instalacja gazowa BRC Sequent 24. A ja bym wolał od środka ; ] Najlepiej od tego co pod maska zacząć(no akurat z tym nie poszalejesz:P) A potem zewnątrz, a mieszek to kwestia paru zł A całkiem inaczej wygląda(polecam od tego Pana co ma podswietlane gałki które też z resztą polecam ; ]]]] ).
Yelo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ciekawe, ciekawe, ten wzór 17stek prezentuje się nawet bez gleby Jak będę zapodawał większe felgi (o ile będę) to będę o nich pamiętał
TTom3k Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zmień mieszek. Najpierw zewnatrz pozniej wewnatrz Ciesze sie ze podoba Wam sie autko Wszystkie zmiany bede pokazywac na forum:) Pewnie w najblizszym czasie zmienilbym soczewy valeo itd...ale zastanawiam sie nad instalacja gazowa BRC Sequent 24. A ja bym wolał od środka ; ] Najlepiej od tego co pod maska zacząć(no akurat z tym nie poszalejesz:P) A potem zewnątrz, a mieszek to kwestia paru zł A całkiem inaczej wygląda(polecam od tego Pana co ma podswietlane gałki które też z resztą polecam ; ]]]] ). Wiem wiem myslalem juz o tej podswietlanej skorzanej galce ze skorzanym mieszkiem - przyjdzie i na to czas - bo juz tez mnie troche wkurza ten rozwalony mieszek.
Pelex Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ładnie wygląda w końcu to avancik pare drobnych zmian tak jak piszą koledzy i bedzie miodzik
Rekomendowane odpowiedzi