pedroso Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Proszę o podpisywanie petycji, każdy głos na pewno się liczy. http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Uwaga !!! Filmiki na stronie są bardzo drastyczne !! Oglądnie tylko na własną odpowiedzialność Z góry dziękuje .
Nosfer Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Oczywiście podpisana. Jak nie musicie to filmu nie oglądajcie !
Tomiii Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Widziałem ten filmik już wcześniej po obejrzeniu oczywiście podpisałem się pod petycją
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Petycja podpisana Filmik daje do myślenia ale jak ktoś nie lubi oglądać takich rzeczy to nie polecam
Nosfer Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Petycja podpisana Filmik daje do myślenia ale jak ktoś nie lubi oglądać takich rzeczy to nie polecam A jak lubi to niech lepiej od razu się zgłosi gdzie trzeba.
czaja77 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 podpisana sam w pracy mam 4 koty od małego.
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Petycja podpisana Filmik daje do myślenia ale jak ktoś nie lubi oglądać takich rzeczy to nie polecam A jak lubi to niech lepiej od razu się zgłosi gdzie trzeba. No od razu do kostnicy bo psychiatra może mu nie pomóc Koniec OT
bialy986 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Głos oddany.Filmu wolałem nie oglądać ;(
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Głos oddany.Filmu wolałem nie oglądać ;( I tu nie masz czego żałować że nie oglądałeś filmu
Tomeks Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 film se darowałem,zdjęcie psa w zupełności mi wystarczyło.
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 film se darowałem,zdjęcie psa na fotce w zupełności mi wystarczyła. Nie tylko Tobie...
T-żółw Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 oczywiście podpisałem się nie mam zamiaru takich filmików oglądać
Bieniek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Widzialem filmik.To sie w glowie nie miesci :shocked:
zwiras Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 podpisane. nawet filmiku nie skomentuje "The animal is left in unimaginable pain" (
HiRide Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Podpisalem sie i z checia bym to zrobil jeszcze duzo razy.Plakac sie chce po obejrzeniu tego filmu.Zwierzeta sa madrzejsze od tych "ludzi" na filmie.Zabijac drani i traktowac tak samo jak oni traktuja zwierzeta
Kozi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Podpisałem, ale Boże... to się w głowie nie mieści... ;( Żałuje, że oglądałem filmik. Naprawdę NIE POLECAM oglądania tego
chris.lkr Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 podpisane, a filmik już kiedyś widziałem :shocked: :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi