Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13ego serducho pod pałacem

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A jakie serducho o nic nie wiem

---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:07 ----------

Będę jutro u niedziałków mogę się zapytać ile naprawdę te aku jak chcesz dziako

Opublikowano
  • Autor
A jakie serducho o nic nie wiem

---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:07 ----------

Będę jutro u niedziałków mogę się zapytać ile naprawdę te aku jak chcesz dziako

No w Lbn zlot aut i zbiórka kasy na Wielką Orkiestrę Jurka Owsika:decayed:

Opublikowano

Panowie jak chcecie jakieś części po hurtowych cenach dawać znać do sprawdzenia od reki jak jestem online oferta IC, Fota i kilka innych hurtowni...

Opublikowano

koledzy kolejna sprawa,

mam problem prawdopodobnie z paskiem 6PK, trzeszczy autko po odpaleniu na zimnie, podobno to to.

dziś miałem problemy z odpaleniem, myślałem, że to aku, ale wszystko świeciło, kręciło a on nic, po 3cim razie walnął info o niskim poziomie ciśnienia oleju - dolałem.

po dwóch razach odpalił.

chciałbym w końcu ten pasek wymienić, jeżdze już tak ze 3 miechy, czy w Puławach moglibyście polecić, jakiegoś dobrego mechanikam który zadba o audi i nie zedrze? oczywiście chodzi mi o cene do jakości a nie pół darmo i rzeźnika.

do tej pory robiłem wszystko u Warownego koło Ryk, ale może coś w Puławach by było wartego uwagi?

Opublikowano

Warowny nie cieszy sie dobrą opinią:wink: jak zrobimy kiedyś spota to przypomnij o nim to Ci powiem jak mój stary został tam potraktowany i jak ostatnio kumpel w naprawie z ubezpieczalni:thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
koledzy kolejna sprawa,

mam problem prawdopodobnie z paskiem 6PK, trzeszczy autko po odpaleniu na zimnie, podobno to to.

dziś miałem problemy z odpaleniem, myślałem, że to aku, ale wszystko świeciło, kręciło a on nic, po 3cim razie walnął info o niskim poziomie ciśnienia oleju - dolałem.

po dwóch razach odpalił.

chciałbym w końcu ten pasek wymienić, jeżdze już tak ze 3 miechy, czy w Puławach moglibyście polecić, jakiegoś dobrego mechanikam który zadba o audi i nie zedrze? oczywiście chodzi mi o cene do jakości a nie pół darmo i rzeźnika.

do tej pory robiłem wszystko u Warownego koło Ryk, ale może coś w Puławach by było wartego uwagi?

może w Górze Puławskiej tuż za mostem Auto Serwis Ambroziak?

AUTO SERWIS AMBROZIAK, kategoria MOTORYZACJA, TRANSPORT w I-24, Puławski spis firm.

wymieniałem u nich wszystkie łożyska w aucie, tylko radzę się na początku dogadać co do ceny usługi z właścicielem:decayed:

kiedyś też jak miałem TDIka to koles u Wejmana na Włostowicach mi ogarniał kąt wtrysku itp. Nie pamiętam jak ma na imię ale pracuje u niego tylko popołudniami. Widać było że zna się na rzeczy

pasek wielorowkowy wymieniałem sam 3 razy, alternator i sprzęgiełko też, dodatkowo napinacz i nic nie pomagało w zimie piszczał

dopiero jak zmieniłem pasek Gatesa na Contitecha to nastała cisza

Opublikowano

i co Pawełek10 byłeś u Niedziałka ceny coś się zmieniły?

Opublikowano
koledzy kolejna sprawa,

po dwóch razach odpalił.

Ja swoje 2 auta dodatkowo teściowej jedno i szwagra dwa serwisuje u Damiana (nie pamiętam nazwiska) ale jestem bardzo zadowolony.

Armi i Kowi chyba też u niego bywali.

Pracuje na co dzień w serwisie w Dęblinie a po godzinach grzebie w domu w Bazanowie. Sam jeździ S6 :wink:

Aktualnie stoi u niego moja Alfa ze zmianą sprzęgiełka alternatora.

Po kilku latach współpracy mogę go śmiało polecić.

Opublikowano

Dzięki, a jakiś namiar na Damiana? Nazwa tego serwisu w Dęblinie? Muszę wymienić ten pasek w końcu.

U Warownego byłem nawet zadowolony, ale nie lubie jak mi auto z oczu znika, dlatego wole mniejsze zakłady;-)

Tapatalk

Opublikowano

byłem centra 3 lata gwarancji do mojej a4 290zł więc do twojego pewnie niewiele więcej ale musisz kupować ze mną :P

Opublikowano
  • Autor

byłem centra 3 lata gwarancji do mojej a4 290zł więc do twojego pewnie niewiele więcej ale musisz kupować ze mną :P

to spot pod niedziałkiem i kupujemy hurtowo części:grin:

Opublikowano
Dzięki, a jakiś namiar na Damiana? Nazwa tego serwisu w Dęblinie? Muszę wymienić ten pasek w końcu.

U Warownego byłem nawet zadowolony, ale nie lubie jak mi auto z oczu znika, dlatego wole mniejsze zakłady;-)

Tapatalk

Ja już do niego nie jeżdżę - wszystko ogarniam sam lub ze szwagrem :naughty:

W Dbl znajdziesz go u Lesisza lub jego własny zakład:

DAM-AUTO Damian Gruza opinie i komentarze / nowy bazanow / / elektryk

Opublikowano

Właśnie od niego wróciłem i wymianę sprzęgiełka wycenił na 60 zł :thumbup1: a w alfie cokolwiek zrobić to trzeba przez komin :grin: się dostawać więc cena dobra.

Opublikowano

dzięki za info :wink:

Opublikowano

dzięki za info :wink:

jak byś coś potrzebował od niedziałków to daj znać mam zawsze trochę taniej

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ----------

Wybiera się ktoś na tą orkiestrę do Lublina??

Opublikowano

Jakiś ciemny avant B5 blachy LPU na obwodnicy Garwolina migał mi długimi jak przeleciałem obok lewym pasem "ciut" szybciej :whistling: ktoś od nas? :decayed:

A na WOŚP do Lublina wbijajcie i przyznawajcie się że Wy nasi :wink: jak coś to śmiało podbijać do mnie - gościa w VW CC :decayed: Ja odpowiednio Was przyporządkuję do naszej pozostałej grupy :wink:

Opublikowano

:facepalm:

nie idzcie do niego

Opublikowano
:facepalm:

nie idzcie do niego

:decayed: idźcie do Kowiego... :grin: