Armi Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Aaaa to jeszcze inne miejsce:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 To znaczy ,że o Pawliku słyszałem to samo co Ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek10 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam można gdzieś obejrzeć nowy nabytek tą s4 będziesz gdzieś jeszcze latał po Puławach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam można gdzieś obejrzeć nowy nabytek tą s4 będziesz gdzieś jeszcze latał po Puławach? zajrzyj do sklepu motoryzacyjnego na Partyzantów a na pewno właściciel Ci pokarze s4:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 to i ja, obejrze, jak wroce do pulaw - mieszkalem na bema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 to i ja, obejrze, jak wroce do pulaw - mieszkalem na bema a jeźdzta wszystkie:grin: a na spota to żaden nie zawita:facepalm: .... bo w sumie nie ma.... spotów:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 bedzie ktos w tesco? szukam perełki winter:naughty: i niewiem czy tam juz zawitała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 bedzie ktos w tesco? szukam perełki winter:naughty: i niewiem czy tam juz zawitała kiedys bede przeca masz tesco u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 a h*j z tym teskiem to namiastka marketu:thumbdown: teraz w dęblinie otowrzyli taka sama filie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniotkd Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Troche sie nie było na forum siema wszystkim:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Troche sie nie było na forum siema wszystkim:D :grin:a no, twoje auto widuje pod kinem, sprzedane, żona, kochanka, mama, teściowa ujeżdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 paput, kiedy na spota mam zawitać jak: - nie mam jeszcze auta - spoty organizowane są w ndz, a wtedy wracam do Wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniotkd Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 do roboty smigam pod neonetem stoi praktycznie zawsze w godzinach 9-18 (jakbyś ktoś chciał popatrzec na laleczke hehe na spocie sie pochwale 2 din juz z ponad pół roku temu, wlasnorecznie dociety tunel klimatronic itp:P chyba ze ma ktoś ochote dzisiaj poleciec gdzies bokiem w godzinach wieczornych kolo 19:) i pytanie jakby ktoś wiedział o jakiś good yearach gripach 8 używki albo nówki tanio kupie:) 2 sztuki(195/65/15) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 paput, kiedy na spota mam zawitać jak:- nie mam jeszcze auta - spoty organizowane są w ndz, a wtedy wracam do Wrocławia? odkujesz sie we Wrocku to kupisz a4 i kiedys podjedziesz w rodzinne strony to może przypadkiem będzie spot:grin: bo na razie nie ma spotów, nawet w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 we wro 7miesiecy jeszcze, a potem kij wie gdzie wyladuje, a4 stoi teraz pod znakiem zapytania, bo nie wiem czy nie bede polowal na cos innego z serii VAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Służba nie drużba:grin: Wiem coś o tym:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Służba nie drużba:grin:Wiem coś o tym:whistling: poszlo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pany gdzie w puławach znajde jakis sesnownyt sklep ze spodniami jeansowymi, musze cos sobie kupić do sylwka, a w tych rykach to jakaś tragedia, a z alegro juz nie chce zamawiać, kiedys był sklep firmowy wrangler/lee, chodzi mi o coś takiego tyle że w cenach do przyjecia, bo tam to pamietam 100% przebitki było wzgledem cen alegro:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 z tego co pamietam, to ten sklep chyba jest jeszcze. Na uk Piłsudskiego, a tak to yeti i okolice? Albo galeria zielona? Ale to juz z cenami trzeba sie liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi