Mati_23 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 oj tak oj tam hehe damy rade do zobaczyska
SebaOp Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Jedziecie krajową 45 a potem kierujecie się na krajową 40stkę. Dojedziecie do ronda z dupnym krzyżem...na nim prosto i za 500m po prawej ujrzycie cel podrózy. Na rondzie w prawo i za galerią w prawo i tam będą znaki na Parking. Będziecie widzieli po ok 50m wjazd na podziemny...jest za***iście łagodny zjazd także nie ma problemu. Generalnie żeby było prościej to wjedziecie w ten parking i tak jakby do jego końca i w prawo. Spotkajmy się w rogu parkingu. Tam powinno być mniej aut(trochę dalej do wejścia:D) Dla nas będzie idealnie. Pucować auta bo będzie statyw i lustrzanka!! Jakiś radlerek też powinien być, tak żeby i kierowcy mogli coś bachnąć Zrobiłem dla Was nawet mapkęhttp://s14.postimage.org/g6mrr6ebh/Bez_tytu_u.jpg <br /><br /> kurde znowu trzeba opłukać auto:):// spoko trafimy jestem dwa razy w tygodniu w K-K - taka praca:)
Raf_kk Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Panowie, ogarniał ktoś już zmianę dawki paliwa poprzez fizyczne delikatne ruszenie pompy? Jak tak to proszę wziąć graty i jeżeli to nieskomplikowane i czasochłonne to byłbym chętny.
Frimuś Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Panowie, ogarniał ktoś już zmianę dawki paliwa poprzez fizyczne delikatne ruszenie pompy? Jak tak to proszę wziąć graty i jeżeli to nieskomplikowane i czasochłonne to byłbym chętny. Ziom bez vaga ani rusz,choc na upartego na oko bys cos kombinowal ale jak mowi przyslowie " na oko to pacjent w szpitalu kaput " Po drugie jest przy tym troszke paplaniny,znaczy sie w 30 minut to nie zabardzo.
Raf_kk Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Dzięki za spota...następnbym razem będzie nas więcej(mam nadzieję). Wrzucam grupowe, bo innych trochę jest. Mateusz się nie załapał bo pojechał po tajemniczy gadżet na wiosnę...i ni hu-hu nie powie co i jak:decayed: <br /><br /> A to na powietrzu jak nas wygonili z parkingu:D <br /><br />
Frimuś Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Nom zdjecia miazga Tak jak sluzba ochrony parkingu czytaj: ciule Ale chociaz bylo zabawnie. A mateusz pojechal po,,,,ja wiem i nie powiem dodam tylko dla niepoznaki ze ladnie w takich buzikach sie audi zaprezentuje ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- 2 focia KOSA
Mati_23 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 chłopaki jakoś mała rozdzielczość tych zdjęć a no tak jakoś wyszło następnym razem będe i nigdzie już sie nie wybiorę
SebaOp Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 dzięki chłopaki za wczorajsze spotkanie, oby więcej:)
Arek88 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Spot super Foki mega Teraz nic tylko organizowac kolejne spociki Dzieki bylo fajnie i miejmy nadzieje ze z kazdym nastepnym zjazdem bedzie nas tylko przybywac
Mati_23 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 czekam na temat z samymi fotkami
SebaOp Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 chłopaki 20 październik jest aktualny, jak rozmawialiśmy
majkel1993 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 a co planujecie Panowie?
Mati_23 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 chodzi o wyjazd na spota we wrocku
andrekk25 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 chłopaki mam problem zacisk mi lata bo k**wa nie mam tej j**anej sprężynki co klocek trzyma macie może ktoś ma coś takiego albo zacisk kupię pilnie bo zj**ie sobie nowa tarcze i klocki jak tak bede jeździł ten mózg od którego auto kupiłem ciuli zgubił i nie założył wogóle partacz Czesc. Znalazles ta sprezyne? Jak by co mam taka
SebaOp Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 we Wrocku już się zgadują na 20, godzina 15. Chłopaki mają znaleźć jakieś dobre miejsce, zeby posiedzieć i porobić fotki:) jestem z nimi w kontakcie. Im bliżej to będziemy się umawiali gdzie się spotkamy jak będziemy jechali do Wrocka
Raf_kk Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Panowie jakie letnie polecacie letnie kapcie na 18calowe koło...ma być 225/40/18...max 235:) Cena tak max 450/szt. Mam kilka typów, ale może coś poradzicie:)...wybór przepotężny...
Mati_23 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 w opolu może będzie najlepiej co wy na to ???gdzieś na A4 może
Rekomendowane odpowiedzi