H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 RS to wpadaj jutro(piątek) do Gliwic Bede jak sie wyrobie, bo dzisiaj zawoze auto do wycinania DPF i mam nadzieje ze to ogarna do jutra wieczora. Tak ze mozliwe ze sie pojawie dzisiaj na spocie B5... Nr. tel. do mnie masz? Puść eska jak pojedziesz, bo sam jeszcze nie wiem czy pojadę
RS Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Kurde, cos mechanior mi mowil ze na dzis auto moze nie byc gotowe, bo chcial nim pojezdzic zeby nie bylo kichy jak ostatnim razem, ale nie trace nadzieii.... Hammer- mam telefon, jakby co. A nie znasz kogos w okolicy kto by zgral licznik z immo w B5 po 2 lifcie? Bo mam taki tylko bez immo nie hula, a pinu z niego niestety nie mam, bo byl z demontazu i auto juz nie istnialo zeby pin sciagnac- dal mi tylko VIN...
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Oj ciężko z tym licznikiem, może i bym znał ale nie będziesz specjalnie 100km robić z powodu licznika...
RS Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 no, ale ta sprawa nie goni, bo dopiero na lato planuje ogarnac ten FIS w B5
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 no, ale ta sprawa nie goni, bo dopiero na lato planuje ogarnac ten FIS w B5 To podpytam
RS Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Spot, dzis o 16.00 w Galerii? Tam gdzie ostatnio- czyli parking podziemny, na samym koncu? Pisac jak komus nie pasuje, bo ja bede.
Szefcio Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 ja do 16 nie dam rady.... ale do 17 będe.
SebaOp Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Widzę że spot się udał, ja niestety wczoraj trenowałem przed sylwestrem i dziś nie wsiadałem za kółko cały dzień. cos podobno jutro się szykuję w Opolu, ale szczegółow nie znam mają koldzy z Opola dzwonic do mnie jak coś to dam znać
SebaOp Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 dziś o 18 zbieramy sie na rynku w Opolu i idziemy na piwko, jak ktos chetny to zapraszam
Raf_kk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ktoś dzisiaj chętny na spocik?? Mogą być odrzańskie albo mc...chyba, że wszystkich grypa wzięła?
Frimuś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie chcialem wam w słowo wchodzic A gdybyscie na fansie siedzieli do ktorego was zapraszalem to zamiast cipki spotykac sie u was bysmy zorganizowali wiekszej liczby spoty Np.mial byc dzis w grotkowie ale ze pada to skifa Ostatnim razem chlopaki opowiadali 20 furek sie zlecialo
Rekomendowane odpowiedzi